Atletico Madrid - Osasuna: A 17. a Matracosok fordulója lehet

2019-12-14
A 17. fordulóban a Barca és a Real Madrid is nehéz meccs elé néz, az Atleti viszont hazai pályán könnyedén elintézheti az Osasunát.

Atletico Madrid - Osasuna

Online sportfogadás tipp: Kapura tartó lövések 7,5 felett

22Bet odds: 1.95

Kezdés:  2019.12.14. 21:00

 

A LaLigában 16 kör után az Atletico Madridnak 26 pontja van, az Osasunának pedig 23. Az Atleti picit alulteljesít, az Osasuna viszont erőn felül. A pamplonai együttes a 10. helyen áll, igazi középcsapatnak számít, ha így folytatja, még az EL-indulást érő helyek egyikét is célba lehet venni.

Korrekt, nézhető focit játszik Arrasate csapata, sok akciót vezet, azokat pedig mindig próbálja lövéssel befejezni. Legjobb esetben gólt lő, de ha netán kaput sem találnak Aviláék, akkor legalább az ellenfél nem tud kontrázni. Gólképes együttes, az utolsó 5 bajnokiját nézve kétszer is négyet vágott, Aviláék tényleg mindent megtesznek, amit csak tudnak, de a védelem és a középpálya is jó, segítik a támadásokat, ahogy Aviláék is besegítenek visszafelé.

Bármilyen jól néz ki az Osasuna idén, azért a Wandában esélytelennek számít. Az Atleti otthon az utolsó 28 bajnokit vizsgálva csak a két gigásztól a Barcától és a Real Madridtól kapott ki. Ha a Wandában más csapat egy döntetlent megcsíp, az győzelemmel ér föl.

Az Atletico persze biztosra nem mehet, mert az Osasuna tényleg veszélyes idén. Ráadásul a hazaiaknál Lodi, Vrsaljko és Savic is sérült, hétközi BL-meccsen is teljesíteni kellett, szóval nem biztos, hogy a 'tico védelme nem fog hibázni, az pedig fix, hogy így az év vége felé 100%-os fizikálisan állapotban sem lehet a hazai együttes.

Az Osasuna úgymond az esélytelenek nyugalmával játszik. Aviláék kedve jó, a csapat jó, a tabellán elfoglalt pozíció is, épp ezért veszélyes a pamplonai együttes. Simán összehozhatnak a vendégek is 4-5 kaput eltaláló lövést, a hazaiaktól pedig alaphangon várunk 6-7 olyan lövést, ami eltalálja a vendégek kapuját. Nem lesz ez annyira eseménytelen, meccs, mint a bukik várják.

Ami még jónak tűnik, hogy lesz csere az első félidőben, ezt 5,45-ös odds mellett fogadhatjuk meg a 22Bet-nél. Az Atletinél többen kisebb-nagyobb sérüléssel játszanak, a hétközi BL-meccs okozta terhelés, az év vége indok lehet egy újabb sérülésre, meg eleve jó kis fizikális ütközetek lesznek a pályán, simán előfordulhat, hogy valaki még az első 45 percben cserélni kell.

Címkék: sportfogadás, tipp,