Atletico Madrid - Liverpool: Kihasználjuk Parteyék keménységét

2020-02-18
Folytatódik a Bajnokok Ligája sorozat, tavasszal már egyenes kieséses rendszerben játszanak a csapatok. A kör egyik sláger-párosítása az Atletico-Liverpool, az első felvonást Madridban rendezik kedd este.

Atletico Madrid - Liverpool

Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma a hazai csapatnál 1,5 felett

Unibet odds: 1.52

Kezdés:  2020.02.18. 21:00

 

Az Atletico nincs kirobbanó formában, ám az tény, hogy 2018 májusa óta csak a Barca-Real Madrid duó tudott győzni a Wandában. A két spanyol gigász előtt 2018 tavaszán nyert az Espanyol az Atleti otthonában, az az Espanyol, mely most vadul küzd a LaLigában a kiesés ellen.

Szóval lehet akármilyen szériában a Liverpool, nyerheti halomra magát, azért Simeone csapata vélhetően nem adja ingyen a bőrét. Az Atleti identitását megőrizte, nem a puha játék híve. A Liverpool sem nevezhető puhának, de a Vörösök azért inkább a labdával foglalkoznak, mint az ellenféllel.

Marciniak, lengyel játékvezető fújja a sípot, lapok terén amit nyújt, az nagyjából 'átlagos'. Nem fél a sárga- és piros lapoktól, de nem is olyan játékvezető, aki minden kontakt után lapot ad. Viszont az tény, hogy ha a helyzet megkívánja, akkor nem rest elővenni a piros lapot sem, és egy ilyen párharcban bőven benne lehet a kiállítás.

Épp ezért meglepő, hogy az unibet, és a többi bukméker iroda elég alacsonyra szabta a line-t a lapokat illetően. A 3,5 lap felett opció már 1,67-ért fogadható, ami őszintén szólva elég meglepő. A hazai büntetőlapok 1,5 felett opció 1,52, szintén nagyon jól néz ki.

Azért gondoljunk csak bele, milyen sebességre képes a Liverpool, közben a hazai csapatban olyan játékosok kezdenek majd, mint Thomas Partey, aki nagyon ritkán hoz le ilyen fontos meccset lap nélkül. De Arias és Lodi is nagy bajban lesz, hogy lezárja a Liverpool támadásait a széleken. Kizártnak tűnik, hogy a 'tico védelméből minimum egy hátvéd meg egy középpályás nem sárgul be. És akkor még nem beszéltünk a támadókról. Morata is rendre kap lapot rangadókon, Vitolo sem egy puha srác, Koke és Saul is bármikor odapakol bárkinek, szóval az a hazai lapok száma 1,5 felett opció 1,52-ért egész komoly ajánlat.

A 'ticónál az elsődleges cél az lesz, hogy a 'pool ne lőjön gólt idegenben, minden megengedett, és meg nem engedett eszközt be fognak vetni ennek érdekében.

Címkék: sportfogadás, tipp,