Atletico Madrid - Levante: Jól fizet Bardhiék gólja

2018-04-15
Az Atletico Madrid a Sporting elleni sikeres EL-párharc után a bajnokságban a 17 helyen álló Levantét fogadja vasárnap délután. A valenciai együttes nincs rossz formában, de a Wanda Metropolitanóba nem nyerni járnak a csapatok

Atletico Madrid - Levante

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.84

Kezdés: vasárnap 16:15

 

A Levante nem túl jó előjelekkel várja ezt a találkozót. Coke és Rochina eltiltott, Doukuré, Tono, Luna, Raul Fernandez, Emanuel Boateng, Alegria és Ivan Lopez pedig sérült. Így elutazni az Atleticóhoz, az nem sok jóval kecsegtet.

A Levante azért előrejátékban nem lesz a nullára redukálva, Iviék okozhatnak bajt a 'tico védelmében. Pazzini, Morales, Lerma, Bardi és Ivi is játszhat, de a védekezéssel lehetnek gondok. Az Atletinél Diego Costa helyett vélhetően az a Gameiro kezd, aki ha egy teljes meccset kap, mindig meghálálja a bizalmat. Partey eltiltott, de a Correa, Vitolo, Saul, Koke, Gabi négyesből azért nyugodt szívvel válogathat Simeone. Rotációra, pihentetésre amúgy is szükség van/lenne, hisz a spanyoloknál hétközi fordulót rendeznek a jövő héten.

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Ez a hétközi forduló egyébként kulcs lehet, hisz a Levante majd a a Malagát fogadja csütörtökön, azt a meccset ha törik-ha szakad, meg kell nyerni. Szombaton a Depor meglepetésre nyert Bilbaóban, így a Levante már csak 5 pontra van a kieső zónától. Az Atleti ellen könnyen zakó lehet a vége, így a csütörtöki meccsen óriási szükség lesz majd a győzelemre.

A Levante egy döntetlent azért meg szeretne csípni, ehhez pedig nagy valószínűséggel gólt kell lőni. Ez nem lehetetlen feladat, hisz a 'tico sokkal fáradtabb, csütörtökön még Portugáliában játszott EL-meccset a Sporting ellen, ahol az utolsó pillanatig nyílt volt a párharc. Egyébként az Atletinek olyan nagy veszíteni valója nincs, a BL-indulása biztosítva van, innentől pedig egyértelműen az EL-győzelemre fókuszál az együttes. Pazziniék egyszer simán mattolhatják Oblakot, ha ez sikerül, akkor 2.70-es szorzóval számolhatunk. Ilyen vaskos szorzót ritkán látunk a mindkét csapat lő gólt opcióra a spanyol élvonalban. Tény, hogy sok a kimaradó a Levanténél, de akik játszhatnak, azok minőségi játékosok. Márpedig, ha a Levante akár egy pontot meg akar csípni, akkor gólt kell lőnie, mert az szinte kizárt, hogy 0-0-al ezt a 90 percet le tudja hozni.

Címkék: sportfogadás, tipp,