Atletico Madrid - Juventus: Ha gólok nem is, harc biztosan lesz a pályán

2019-02-20
A keddi nap totális csalódás volt a BL-ben. Nem igazán lehetett jól dönteni, egy meccs rosszabb volt, mint a másik. A különbég, hogy amíg kedden nehezen tudtuk elképzelni a 0-0-ás meccseket, addig az Atletico-Juvén a gól nélküli remi semmiképp sem lenne meglepő.

Atletico Madrid - Juventus

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,60

Kezdés: szerda 21:00

 

A Schalke - Man. City találkozó valószínűleg sok izgalmat nem hoz majd, bár sosem tudni. Az Atletico - Juventus párharc viszont tartogathat izgalmakat, és reméljük, hogy több eseményt hoz majd, mint például a Liverpool - Bayern.

Az Atletico - Juve párharc eleve keménynek tűnik. Két karakteres csapat, ahol sok-sok igazi karakteres focista jut majd szóhoz. Bonucci és Chiellini a Juve védelmében, a másik oldalon pedig Godinék. Kemény középpálya, amely nem fél ütközni, és akkor ott vannak a támadók, akik szintén vonzzák az olyan szituációkat, ahol a sporinak lapot kell felmutatni. Ronaldo és Mandzukic, valamint Morata és Griezmann is képes lapokat generálni, hát még ha Diego Costa is szóhoz jut. Neki 5-10 perc is elég, hogy 'hasznát vegyük tippünk szempontjából1, még ha így elsőre elég furán hangzik is.

Érdekes lesz majd Mandzukic és Morata helyzete, hisz Mandzukic ex-Atleticós, míg Morata a Bianconeri mezében játszott két idényben is.

A meccset a német Felix Zwayer vezeti, aki a BL-ben meglepően bő kézzel szórja a lapokat. Német játékvezetőkre nem jellemző módon elég könnyű kézzel bánik a lapokkal, az elmúlt négy BL-meccsén minimum hat sárgát minden meccsen kiosztott, de a négyből három volt olyan, ahol hétszer nyúlt a sárgához, és mutatta fel. Ez jó jel, bátran mer a lapokhoz nyúlni, és egy ilyen párharcban, amikor egyszerre sok ego van a pályán, ott bizony szükség lesz a lapokra, hogy picikét lehűtse a játékosokat a német spori.

Ha már német játékvezető, legutóbb 2014-ben, amikor a két együttes a BL-meccsen Madridban játszott, Brych játékvezető kezében volt az irányítás. Ő akkor 8-szor vette elő a sárga lapot. Ez is jó jel, a mi tippünk, hogy Brych honfitársa, Zwayer sem fog sokat gondolkodni egy-egy szituációnál, hogy adjon-e lapot, vagy se. Sőt valószínű, hogy már a meccs elején kioszt egy-két lapot, nehogy elszabaduljon a pokol, mert akkor nem csak a sárgára, de a piros lapra is szükség lesz. Mindkét csapatban vannak játékosok, akik könnyen a kiállítás sorsára juthatnak egy ilyen meccsen.

Címkék: sportfogadás, tipp,