FC Barcelona - Atletico Madrid: Messiék megválaszolhatják a nyitott kérdéseket

2019-04-06
Az FC Barcelona-Atletico Madrid meccsen minden eldőlhet. Ha az Atleti nem nyer, a Barca biztosan bajnok. Ha nyernek a Matracosok, öt pontra csökken a katalán-előny, ami még tartogatna izgalmakat a hátra lévő fordulókra.

FC Barcelona - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett

Unibet odds: 1,79

Kezdés: 2019.04.06. 20:45

 

A Barca hazai pályán lezárhatja a nyitott kérdéseket a bajnoki címet illetően, és koncentrálhat a BL-re. Ez lenne az ideális forgatókönyv mára a katalánoknál, de az Atletico azért lesz a pályán, hogy keresztbe tegyen a Barcának.

Az Atletico csapatának a döntetlen kevés, iksz esetén csak konzerválódna a mostani különbég, ebből Costáék mindenképp faragni szeretnének. Ami a faragást illeti, az biztosan lesz, mert vagy most fennálló különbségből farag a 'tico, vagy Messiéket fogják faragni, ahol csak érik.

A Barcelona és az Atleti tud már-már barátságos meccset játszani, de akad, amikor elszabadul a pokol. Amikor egymást érik a sárgák, röpködnek a pirosak.

Nem mondjuk, hogy ebben a bízunk, mert domináljon inkább a foci, de az a megérzésünk, hogy lesz itt lap bőven. A legérdekesebb párharc talán a Pique-Diego Costa párharc lesz. Egyiket sem kell félteni, Costa talán a profi foci legnagyobb provokatőre, Pique sem mimóza lélek, ha ők egymásra találnak, ott bizony nehéz elképzelni, hogy a szunnyadó szikra ne kapjon lángra. akár mindketten lapot kaphatnak, sőt igazából ez a reális. De egy ilyen meccsen mindenki veszélyben van, ez a találkozó nem a finomságról szól. Griezmann például a két csapat utolsó 4 meccséből kétszer is kapott sárgát, pedig ha valakiről, talán pont róla képzeljük el a lapot. Saul és Partey lapja szinte evidencia, de Felipe Luis is egy 'igazi állat', ő is simán besárgulhat, sőt ő kapott már pirosat is Barcelona-Atletico meccsen. De a Barcát sem kell félteni, elég csak megnézni a Villarreal elleni 4-4-et.

A mi tippünk tehát az, hogy Gil Manzano spori keze nem fog megmacskásodni, sokat kell majd a zsebében kotorászni a lapok után. Túl nagy a tét, túl vannak fűtve a játékosok, lesz itt balhé bőven. Simeone biztosan feltüzeli a játékosait, de a Blaugranát sem kell félteni. Jó meccs lesz, sok lappal, és remélhetőleg azért gólokat is látunk majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,