Atletico Madrid - Athletic Bilbao: Partey keménységében bízunk

2019-10-26
Az el Clásico ugyan elmarad, de az Atletico Madrid-Athletic Bilbao mérkőzés sem ígér rossz perceket. Kemény összecsapásra számítunk, ahol gólból keveset, lapból viszont jó sokat látunk majd.

Atletico Madrid - Athletic Bilbao

Online sportfogadás tipp: Thomas Partey lapot kap

Unibet odds: 2,50

Kezdés:  2019.10.26.  21:00

 

Az örök klasszikus: hány lap van a játékvezetőnél? Persze mi tudjuk, hogy pirosból és sárgából is egy-egy, és ugyanazt a lapot mutogatja minden játékosnak. A mi tippünk, hogy Hernandez Hernandez játékvezető azt az egy sárga (vagy piros) lapot fogja felmutatni ma este jó párszor, és a lapot kapó játékosok között lesz Thomas Partey is.

Thomas Simeone mester egyik bástyája a középpályán, amikor nívós ellenfelekkel találkozik az Atleti, ő általában a kezdőben kap helyet, és addig a pályán tartja az argentin mester, amíg Partey közel nem kerül a piros laphoz. Igazi csapatember, igazi ütköző, labdaszerző játékos, rettegésben tartja az ellenfelek játékosait. Nem durva játékos, egyszerűen csak kemény. Nem véletlen, hogy egy-egy megmozdulása túlszalad a játékvezetők tűrőképességének határán.

Márpedig ma egy elég alacsony tűrőképességű játékvezető fújja a sípot, A. Hernendez Hernandez nagyon könnyen adja a lapokat. A ghánai középpályás utolsó 3 bajnokiját nézve két sárgát is begyűjtött. Kapott egyet a Real elleni derbin és egyet a Valencia elleni találkozón legutóbb.

A Bilbao elleni találkozó nem tűnik könnyűnek, a Bilbao is elég fizikális csapat. Nem durva a baszk együttes, de hasonlóan az Atletihez, rettentő kemény. Itt majd puhán nem nagyon lehet odalépni, itt minden kontaktba apait-anyait bele kell adni, küzdeni-hajtani, mert vélhetően nem lesz 6-8 gól. Simán lehet, hogy egy találat dönti el a meccset.

Legutóbb, amikor Madridban találkoztak, 10 sárga és 1 piros lap került kiosztásra. Azon a meccsen csodaszámba menő módon Partey nem kapott lapot, sőt gólt szerzett, de azért nem a gólok jellemzik az ő játékát. Egy-két dugót azért össze szokott hozni, de nem ez a fő feladata. Mi abban bízunk, hogy rengeteg csata lesz a középpályán, és bizony lesz jó pár olyan kontakt, amiért jár majd a sárga. Azért a Bilbaót sem kell félteni, elég csak megemlíteni Raul Garciát, aki ex-Atletico játékosként nem száz, de kétszáz százalékot tesz majd bele a meccsbe, szóval aki szereti az igazán kemény focit, annak kötelező program szombat estére.

Címkék: sportfogadás, tipp,