Sztriptízesek mentik meg Atlantic City kaszinóit?

2013-09-04
Minden eddigi negatív csúcsot megdöntött az idei első félévben A New Jersey államban található Atlantic City kaszinóközpontjának vendégszáma. Az üzemeltetők most arra gyanakodnak, hogy kevesebb ruhával több látogatót vonzhatnának.

 

35 éve lehet szerencsejátékot játszani Atlantic Cityben, de 2006 óta, mikor is Pennsylvania megnyitotta első kaszinóját, folyamatos csökkenés tapasztalható a látogatók számában. A bevétel 5,2 milliárd dollárról 3 milliárdra esett vissza a környéken nyíló kaszinók miatt, több ezer munkatársat voltak kénytelenek elbocsátani. Pedig új próbálkozások mindig is voltak, pl. burleszk show-kal csábítják több kaszinóban a játékosokat, valamint nem ritka, hogy bikiniben lévő táncosok szórakoztatják a közönséget.

 

A város folyamatosan töri a fejét, hogyan csábíthatják vissza vendégeiket. Eddig új, családbarát szórakozási lehetőségek létrehozásán fáradoztak, új vidámparkot hoztak létre, ingyenes szabadtéri fényjátékokkal szórakoztatják a turistákat, valamint a Miss America versenyt is visszacsábították a városba, ez utóbbi épp jövő hétvégén kerül megrendezésre.

 

Most új vizekre eveznek, a férfiaknak akarnak kedvezni. A Taj MAhal Kaszinó a Híres New York-i sztriptízbárral a Scores-al kötött megállapodást arról, hogy sztriptíztáncosokkal szórakoztatják majd a kaszinó közönségét. A Scores club igazgatója, Bob Gans 25 millió dollárt invesztált Atlantic City-beli debütálásukba. Az előkészületek már zajlanak, szeptember 12.-én indulnak élesben öt privát VIP szobában, 11 táncrúddal, valamint egy utlra VIP szobával hírességek és nagy tétben játszók részére.

 

Nem csak a színpadon, hanem borotvaélen is fognak táncolni a Klub alkalmazottai; New Jersey kaszinókra vonatkozó törvényei megtiltják a teljes meztelenséget. Amikor 2011-ben engedélyezték a sztriptíz klub működését, egy anatómia leckére hasonlító precizitással szabták meg, hogy mit lehet megmutatni, és mit kell elrejteni. Röviden összefoglalva egy egészen vékony tangának és egy, a mellbimbókra korlátozódó felsőnek maradnia kell a hölgyeken. Mindenfajta szexuális aktivitást szimuláló tevékenység tilos, ideértve az ölben táncolást is.

 

 (AP Photo/Wayne Parry)
 

Abban reménykednek, hogy kaszinóban sztriptízklub még Las Vegasban sincsen, igaz, a kaszinók környékén találhatók ilyen helyek, az eljutás pedig igen könnyű.

 

Gans magabiztosan állítja, hogy a Scores nagy sikert fog aratni Atlantic Cityben, ahol 4 önálló sztriptízbár is működik, közülük az egyikben még a teljes meztelenség is megengedett. "30 millió ember látogat el Atlantic Citybe évente. Adott a kaszinó biztonságos környezete, mi pedig tudjuk, hogyan is kell ezt úgy csinálni itt, hogy tóduljanak az emberek."

 

Címkék: kaszinó,