Átigazolás: Bódi megy, vagy marad?

2019-07-29
Az unibetnél rengeteg játékosra fogadhatunk, hogy hol folytatja ősszel. A legtöbb esetben a maradásra is kapunk szorzókat, ezt használjuk ki a következő tippünknél.

Hol folytatja Bódi Ádám?

Online sportfogadás tipp:  Bódi Ádám klubja 2019 szeptember 2-án - DVSC

Unibet odds: 1,50 (az odds ekkor érvényes: 2019.07.29. 10:00)

Fogadható 2019. szept. 2. 23:00

 

Bódi 2018 nyarán a DVSC-vel három évre szóló szerződést kötött. Ez tény, mint ahogy az is, hogy ennek ellenére Bódi Ádám külföldre szeretne igazolni. Ez érthető, még remek korban van, bőven játszhatna pár idényt jobb külföldi bajnokságokban is. Persze itt ne a Premiershipet meg a LaLigát értsük, az picit más szint.

Bódi az előző idényt a Lokinál töltötte, annál a csapatnál, ahová ő igazából való. Vannak játékosok, akik otthon érzik jól magukat. Bódi a DVSC korosztályos csapataiban is játszott, aztán a felnőtt csapatban is megmutatta, hogy mit tud. Viszont amikor a Fehérvár elvitte, ott nem igazán váltotta meg a világot, alig-alig lépett pályára. Irány vissza Debrecen. Volt róla szó, hogy külföldre akar igazolni, ami valahol érthető. Viszont Bódi fizikálisan nem olyan erős, inkább a labdával bánik ügyesen, ezért is tartozik a jobbak közé az NBI-ben. Egy rakkolós bajnokságban nem lépne pályára, az meg nem valószínű, hogy bárhol túlfizetnék. Csak azért kimenni külföldre, hogy valahol a padot koptassa, sok értelme nincs. Az, hogy visszamegy a Vidihez, 5.00-ös odds, teljesen irreális. A Fradi tele van, szintén esélytelen. Máshova meg minek menjen, ami Magyarországot illeti...

Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik - mondta a Loki focistája a Kukeshi elleni párharc előtt, hisz a fájós bokája miatt egyelőre nem tud pályára lépni, és jó kérdés, hogy meddig. Szóval melyik csapat melyik vezetője vesz egy 29 éves magyar játékost, aki azért nem a fizikuma miatt NBI-es játékos, ráadásul sérült, így kihagyta az alapozást. Lassan mindenhol elkezdődnek a bajnokságok, sok helyen már 2-3 fordulót is lejátszottak.

Ne legyünk álszentek, magyar játékos nem túl kapós a piacon. Pláne nem, ha sérült. Más lett volna, ha mondjuk jól játszik a Kukeshi ellen, akkor könnyebb lett volna eligazolni, de nemhogy jól nem játszott, bokája miatt pályára sem léphetett. Szóval a tippünk, hogy szeptember 2-án Bódi Ádám a DVSC játékosa lesz. Erre az unibet 1,50-es szorzót kínál, ami elég jónak tűnik. Nem valószínű, hogy lesz annyira buta csapat, aki egy sérült játékosnak szerződést kínál, és azért Bódi már nem tartozik a fiatal titánok közé.

Címkék: sportfogadás, tipp,