Athletic Bilbao - Real Madrid: Ramos ismét főszerepben

2020-07-05
A Getafe legyőzése után még egy igazán nehéznek tűnő meccse van a Madridnak, ez pedig a soron következő, Bilbao elleni összecsapás.

Athletic Bilbao - Real Madrid

LaLiga - 34. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Ramos gólt lő, vagy Ramos lapot kap

22Bet odds: Ramos-gól: 3.70; Ramos-lap: 2,40

Kezdés:  2020.07.05. 14:00

 

Sergio Ramos a Real Madrid vezére, és ezt meccsről-meccsre bizonyítja. Nem vitás, hogy ennek az idénynek ő lehet a legjobbja, ha a Madrid megnyeri a bajnokságot, amire egész jó esély van. Mióta újra indult a liga, Ramos 6 meccsen 4 gólt lőtt, és a védekező feladatát is ellátja, hisz az utolsó 5 találkozóján 1 gólt kapott a csapat, de még az újraindulás első meccsén az Eibar ellen kapott gól is megbocsátható, hisz egyrészt egy megpattanó löket akadt be, másrészt azt a meccset addigra a Real megnyerte.

Ramos 6 meccsen 4 gólt lőtt, szóval a góljára adott 3.70-es odds jó. Egy belső védőre azért nem ilyen szorzót kapunk általában, de Ramos már első számú büntetőlövő, sőt szabadrúgást is lő, nem mellesleg még mindig a liga talán legjobban fejelő védője.

Viszont van Ramos 'sötét oldala', azért ő sem hibátlan, ahogy a játéka sem. Egy védő gyakran csak szabálytalanság árán tudja megakadályozni a gólt, vagy gólveszélyt. Inaki sebességét sem ő, sem más nem tudja majd tartani. Aztán ott van Raul Garcia, na mellett nem nagyon lehet finomkodni, nem mellesleg Ramos és Garcia sem az első sárga lapját kapná dumáért vagy kakaskodásért. Ezek a srácok az első perctől provokálni fogják egymást, az sem lenne meglepő, ha mindketten sárga lapot kapnának a meccsen. Sergio sárgája 2,40-es odds, ő a legesélyesebb játékos, hogy lapot kap.

Az újraindulás után a hat meccsből 2 olyan is volt, ahol a Madrid 'csékája' lapot is kapott, és gólt is szerzett. Ő olyan játékos, aki vagy a góljával, vagy a lapjával, de mostanában mindig bekerül a jegyzőkönyvbe. a gólja 3.70-es odds, a lapja 2,40-es, ha mindkettő jönne, az lenne az igazi kánaán, de a szorzókból látni, hogy egységnyi tétek mellett már egy tipp 'zöldülése' is profitot jelent.

Címkék: sportfogadás, tipp,