Athletic Bilbao - Atletico Madrid: Csak keményen!

2019-03-16
Az Atletico Madrid 3-0-ra kikapott Torinóban, így elbúcsúzott a BL-től. Áll a bál a csapatnál, Savic, az egyik védő Ortegát, az erőnléti edzőt okolja a kiesés miatt.

Athletic Bilbao - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,66

Kezdés: szombat, 18:30

 

Az Atletico Madridnak lefőtt a kávé Torinóban, CR7 nem először babrál ki a Matracosokkal. Simeone csapata valóban lomhán mozgott, valóban fásult volt az együttes, amiért Savic Ortegát okolja. Állítólag Savicék azt állítják a meccs előtti napon nagyon megdolgoztatta őket az ex-rögbi játékos Ortega, kihajtotta belőlük a szuszt is, ezért kaptak ki Torinóban 3-0-ra. Ez vagy igaz, vagy sem, de az tény, hogy áll a bál a csapatnál, és megy az egymásra mutogatás. Savic 'sérült', így egyébként sem játszik, de ezek után könnyen lehet, hogy egyikőjüknek nincs maradása. Sérült még Costa, Hernandez, Arias, és Felipe Luis, érdekes lesz majd Simeone hogyan állítja össze a védelmet. Végül is Godin, Giménez és Juanfran játszhat, de előző kettő sem 100%-os, és a fáradtság egyértelmű tény, ráadásul a jókedv sincs meg a csúfos kiesés után, és még utazni is kell.

Ami a Bilbaót illeti, gyenge szezonkezdet után mára magára talált a csapat. Most a 12. helyen áll, talán a top10 lehet a reális cél. Vélhetően a középmezőnyben zárnak majd Ibai-ék, kiesni nem fognak, de ez EL-indulás sem reális egyelőre. Persze még az is összejöhet, főleg akkor, ha netán itt az Atleti ellen hoznak egy bravúrt. A hazai siker közel 4.00-es szorzóval fizet, de nem tűnik irreálisnak.

A mi tippünk viszont nem a hazai siker, hanem az, hogy a meccsen igazi lapeső lesz. Ősszel a Wandában egy 3-2-es meccsen 10 sárgát és egy pirosat mutatott fel a játékvezető, közel sem volt barátságos találkozó. De hogy is lett volna. Mindkét együttes fizikális játékot játszik, erőlteti a test-test elleni kontaktokat. Megvannak azok a játékosok, akik képesek feszültséget generálni, szóval nagy a valószínűsége, hogy megint sok büntetőlap kerül kiosztásra, sőt lehet, hogy az őszi meccsük után most is villan majd a piros.

Címkék: sportfogadás, tipp,