Atalanta-PSG: Az első felvonás a négyből

2020-08-12
Szerdától négy estén át a BL-é a főszerep, az első negyeddöntőn a PSG és az Atalanta találkozik, méghozzá Lisszabonban, a Luz Stadionban.

Atalanta - PSG

Bajnokok Ligája - negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 10,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2020.08.12. 21:00

 

Rendhagyó BL final 8-re kerül sor, amolyan vízilabdás megoldás a 2019/20-as szezon befejezésére. A nyolc áll maradt csapat Portugáliában találkozik, az első negyeddöntőn az Atalanta a PSG-vel játszik. Vagy a PSG az Atalantával, egyelőre ezt nem tudni, és az oddsok is azt sejtetik, hogy sem a fogadók, sem a bukmékerek nem nagyon tudják, mi vár ránk szerda este.

Ami biztos, hiányzók mindkét oldalon lesznek. Az Atalantánál Ilicic a megcsalásos ügy után fizikálisan és mentálisan is a padlón van, remek játékos, reméljük, azért az idő begyógyítja a sebeket, és ősszel visszatér. Viszont rá a lombard csapat nem számíthat, mint ahogy a másik oldalon nem számíthat di Mariára, aki eltiltott, és nem számíthat a megsérülő Mbappéra. Nem játszik Kurzawa és Verratti sem. Ugye Cavani sincs már, szóval a PSG azért már nem ugyanaz a csapat, amely talán még az emlékünkben él.

Tuchel PSG-je azért nem gyenge, de azt sem mondhatjuk, hogy annyira erős. Neymar és Icardi mellett Sarabia kezdhet, viszont ami neuralgikus pont lehet, hogy a középpályán Ander, Gueye és Marquinhos mit tud alkotni. Egyik sem az az igazi kreátor, Neymarnak például sokat kell majd egy-egyet vállalni, és helyzeteket kreálni, sok múlik azon, milyen meccse lesz a brazil ásznak.

Ami az Atalantát illeti, ott minden a CSAPATON múlik. Az Atalanta tényleg nagybetűs csapat, bár igaz, ami igaz, Gómezt azért nem igazán tudja nélkülözni. Viszont voltak meccsek, amit Gómez nélkül is magas színvonalon játszva nyert mega lombardiai együttes, a Gesperini által felépített játék nagyon ritkán működésképtelen.

Támadás-orientált mindkét csapat, tudjuk jól, hogy képesek gólt kapni, de általában a PSG és az Atalanta is 'túllövi' az ellenfelét. Nem durva csapatok, hagyják játszani az ellenfelet, szóval ez valószínűleg látványos összecsapás lesz, a helyzetekről, gólokról fog szólni, és nem a sárga meg a  piros lapokról, már csak azért sem, mert az angol Taylor vezeti.

A kapuk viszont veszélyben lesznek, a PSG és az Atalanta is szereti lövéssel befejezni a támadásait, és ezek a lövések jó eséllyel kaput is találnak. Az unibet egy elég baráti 10,5-ös line húzott meg a kaput eltaláló lövések számát illetően, ezt a két csapatnak hoznia kell, akármilyen formát mutatnak. Ráadásul számít a ráadás is, ha esetleg lenne 2*15 perc hosszabbítás, az ott kaput találó lövések is beleszámítanak.

Címkék: sportfogadás, tipp,