Arsenal - Rennes: All in a jelszó az Ágyúsoknál

2019-03-14
Múlt héten 3-1-es vereséget szenvedett el az Arsenal csapata a Rennes otthonában, így a BATE elleni párharc után most is hátrányból várja a visszavágót.

Arsenal - Rennes

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,90

Kezdés: csütörtök 20:55

 

A Sport TV is kiválasztotta magának az Arsenal-Rennes találkozót, ami nem lehet véletlen. Jó meccsre számítanak, ahogy mi is!

Múlt héten az Arsenal 3-1-re kikapott, de a bajnokira tartalékolt, amit aztán meg is nyert a Manchester United ellen. A Rennes kihasználta az emberelőnyt, lőtt három gólt, és csak egyet kapott, így azért reális esélyt teremtett magának a továbbjutásra.

A tippünk, hogy a kaput eltaláló lövések száma a visszavágón 9,5 fölé kúszik. Az odavágón 12 kaput eltaláló lövés volt, 8-at produkált a Rennes, 4-et az Arsenal. Összesen 31 lövés volt a találkozón, tehát már az odavágón sem finomkodtak a felek, egymásnak estek, és nyílt volt a játék.

Nyílt lesz a visszavágón is. A Rennes nem játszik bonyolult focit, gyors, egy-fázisú támadásokat vezet, melyeket próbál mindenképp befejezni. Most sem lesz ez másként, ami otthon működött, működhet Londonban is. Az Ágyúsok pedig dominálják majd a meccset, de nem járathatják céltalanul a labdát. Már a BATE ellen is nagyon egészséges focit játszott az Arsenal, még az is belefért, hogy Aubamayang nem a legjobb napot fogta ki, rengeteg ziccert szórakozott el. Most sokkal élesebb focit várunk tőle is, meg eleve az egész csapattól. A hátrány két gólos, az ellenfél is erősebb, de épp a BL bizonyította, hogy 1-2 gólos előny vagy hátrány semmit sem jelent, de visszagondolva a PSG-Barca párharcra, négy gól sem jelent sokat.

Támadó felfogású Arsenalt várunk, és ami még jó hír, hogy most hétvégére sem kell tartalékolni. Xhakáék már nem játszanak tétmeccset ebben a hónapban, e találkozó után a válogatott játékosok hazamennek, a többiek 'pihennek'. Ma viszont még apait-anyait beleadnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,