Apollon - Nea Salamis: Napsütésben gólzápor

2018-09-24
Hétfőn egy tipp erejéig Ciprusra látogatunk. Arrafelé napsütés van, nagyjából 30 Celsius fok, és nyoma sincs esőnek. Gólzápor viszont könnyen kialakulhat, mert az Apollon eddigi egyetlen bajnokiján igencsak megszórta ellenfelét.

Apollon Limassol - Nea Salamis

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,40

Kezdés: 2018.09.24. 18:00

 

Az Apollon csapatának mindössze egy bajnoki meccse van, köszönhetően az EL-menetelésnek. Ahogy pl. nálunk a Vidi, úgy az Apollon is elhalasztotta minden bajnokiját, amit csak lehetett. Ennek meg is lett az eredménye, mert főtáblára került a ciprusi együttes. A Stumbars, a Zeljeznicar és a Breszt után a Baselt is sikerült eltakarítani az útból. A ciprusi foci erejét azért jelzi, hogy az EL főtábláján két csapatuk is van, (a Larnaca például 7-0-ás összesítéssel ejtette ki a Sturm Graz csapatát), az APOEL pedig csak az utolsó rostán maradt fenn.

Az EL főtáblán az első találkozót a Lazio ellen elveszítették a ciprusiak, de nem tragédia. A kitűzött cél, a főtábla összejött, most pedig lehet pótolgatni a bajnokikat. Hétfőn a Salamist fogadja a Limassol, ahol a hazaiak egyértelmű célja a győzelem. Az előző idényben 4 ponttal maradt le az Apollon az APOEL mögött, minden pontra, minden gólra szükség van a bajnoki címhez. Eddigi egyetlen idei bajnokiján 5-1-re gázolta el a Paphos gárdáját, és valami hasonlóra készül a Nea ellen is. Amikor legutóbb a Nea idegenben lépett pályára az Apollon ellen, 5-0-ra kapott ki.

Jellemzőek a gólgazdag meccsek erre a csapatra, idén három bajnokit tudott le, mind a három találkozón lőtt és kapott is minimum egy gólt. A nyitókörben az Enosis ellen 5-3-ra nyert idegenben, aztán jött a hazai 1-1-es döntetlen a Larnacával, majd a legutóbbi 3-2-es zakó otthon az APOEL-től. Három meccs, átlagban öt góllal, az nem rossz. Bevállalós focit játszik a Salamis, a Duisburgtól érkező csatár, Onoegbu pedig három bajnokin három gólt szerzett, remek vételnek tűnik. A famagustai csapatnál a kapott gólokkal az előző idényben sem 'volt baj', most viszont a lőtt gólok számát illetően sem lehet problémánk. Az Apollon szintén jó formában van, ha nem így lenne, nem nyerte volna egyetlen bajnokiját 5-1-re, és nem ejtette volna ki a Baselt az EL-ből. Ezen a héten nincs EL, így pihentetni sem fog senkit Avgousti mester, itt az esély egy újabb gólgazdag győzelemre, ehhez a Nea remek partnernek tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,