Anyák napján ajándékba kapott lottószelvénnyel nyert 1,3 millió dollárt

2019-05-22
Egy nő a testvérétől kapta ajándékba azt a lottószelvényt, amivel megnyerte az 1,3 millió dolláros jackpotot.

 

Vielka Roman ebédelni ment testvérével Neris-szel, aki utána vett neki egy Carolina Cash 5 típusú  lottószelvényt. Másnap Vielka vőlegénye, Al ellenőrizte a nyerőszámokat az interneten, miközben épp vakációzni utaztak a hegyekbe. Nem hitte el, amit látott. 

 

„A mobil appban néztem a számokat a telefonomon, és konfetti eső jelent meg. Ötször kellett ellenőriznem a számokat, hogy elhiggyem, hogy valóságosak.” – nyilatkozta később. Miután felfogták, hogy nyertek, a pár egyenesen a lottótársaság irodájába ment, hogy felvegyék a nyereményt.

 

 

Vielka elmesélte, hogy először a testvérét hívta fel, hogy együtt tudják felvenni a nyereményt. „Azt hiszem, mindenki olyan testvérről álmodik, mint ő. Mindig számíthattam rá. És mikor nyert, azt mondta: ’Ha én nyerek, te is’.”- nyilatkozta Neris.

 

A nyereményből Vielka szeretné kifizetni a házát és az autóját, valamint segíteni a testvérének és a gyerekeinek. „Vielkának arany szíve van. Segíteni fog a családnak. Teljesen ki fogjuk fizetni a házunkat. Kifizetjük az autóját.” – nyilatkozta Al az ABC 11-nek. „Nemrég költöztünk ide, most vettük a házat. Jó, hogy végre fellélegezhetünk. Neris többet kertészkedhet. Több időt tudunk majd a családdal is tölteni.” – közölte Vielka. 

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán

 

Címkék: lottó, lottónyertes,