Anglia U19 - Csehország U19: Gibbs-White-ék győzelmére tippelünk

2019-03-20
Az angol foci ismét a csúcson van! A közelmúltban az angol utánpótlás csapatok remekül szerepeltek, és a BL-ben is állva maradt négy angol együttes, ami jelzi a mostani angol foci erejét.

Anglia U19 - Csehország U19

Online sportfogadás tipp: Anglia nyer

Unibet odds: 1,40

Kezdés: 2019.03.20. 15:00

 

Az angol utánpótlás legszebb időszakát éli. Rengeteg komoly eredmény született a közelmúltban, melyek közül kiemelkedik a 2017-es U20-as világbajnokság megnyerése. De a felnőtt válogatott is jól muzsikált a legutóbbi vb-n, a klubcapatok pedig hasítanak a BL-ben és az EL-ben is, szóval az angol foci most rendkívül erős.

Rengeteg fiatal játékos tűnt fel mostanában az angol klubcsapatoknál, és igazából a legmagasabb szinten, a top csapatoknál is vannak fiatal játékosok, akiknek meghatározó szerepük van, és megkapják a maguk lehetőségét.

Ennek a mostani U19-es csapatnak, amely megkezdi a menetelést talán McEachran és Gibbs-White a legismertebb alakjai. A Chelsea és a Wolves játékosai mellett rengeteg tehetséges fiatal van még a keretben, akik majd most szereznek nevet maguknak. Gibbs-White például a Wolverhampton egyik legszínesebb figurája, rendre megpezsdül a csapat játéka, ha ő csereként pályára lép.

Csehország a legutóbbi U19-es Eb-n az Elit körig jutott, de a második rostán már fennakadt. Az első körből még lazán továbblépett, de az Elit körben, amikor már komolyabb csapatokkal is találkozott, csak a 4. helyet tudta 'megszerezni' a csoportban.  Persze utánpótlás csapatokról lévén szó, nem érdemes hasonlítgatni, hisz a korosztályok cserélődnek, de azért a tendencia látszik, mostanában az angol csapatok klub és utánpótlás szinten is remekül teljesítenek.

Azt meg nehéz elképzelni, hogy a csehek nyernek angol földön egy olyan angol csapat ellen, ahol több Premier League játékos is ott lesz a kezdőben. Gibbs-White a Premiershipben is megmutatta már, hogy mire képes. McEachran a Chelseaben edződik, Gomes már a Man. United felnőttel edzeget, többször a meccskeretbe is bekerült már PL-meccseken. Gyorsaság és dinamika jellemzi ezeket az angol utánpótlás csapatokat, de már taktikailag is felnőttek mondjuk a németek vagy spanyolok szintjére. Az angol csapatokban mára minden magvan, ami a győzelemhez kell, és a legutóbbi U20-as vb-n láttuk is, hogy hol tart jelenlag az angol utánpótlás.

Címkék: sportfogadás, tipp,