Anglia - Nigéria: Kane és Vardy is kezdhet, ennek ellenére kevés gólt várunk!

2018-06-02
Anglia és Nigéria 2002 után ismét összecsap. Akkor a vb-n 0-0-át játszott a két válogatott, mi pedig 16 év elteltével szintén valami hasonlóan gólcsöndes találkozót várunk szombat délután.

Anglia - Nigéria

Labdarúgás - felkészülési mérkőzés

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.74

Kezdés: 2018.06.02. 18:15

 

Anglia a felkészülési meccsein nem szaggatja az istrángot, már ami a támadásokat illeti. Kisebb csoda, de a Háromoroszlánosok képesek voltak 0-0-át játszani Németország és Brazília ellen a selejtezők után. Hollandiát 1-0-ra megverték, Olaszország ellen pedig egy, már-már gólzáporos 1-1-et sikerült összehozni.

Persze ezen nem kell meglepődni, hogy az angolok meccsein az építkezési fázis nem az igazi. Az angol focisták játsszák a legtöbb meccset minden szezonban. A Premiershipben nincs téli szünet, ott az FA Kupa, Ligakupa, BL- és EL-meccsek, szóval lehet furán hangzik, de a válogatottban pihenik ki magukat a srácok.

Várható kezdőcsapatok:

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Tripper, Dier, Lingard, Rose; Sterling, Kane, Vardy
Nigéria: Ezenwa; Shehu, Troost-Ekong, Balogun, Idowu; Obi Mikel, Ndidi; Moses, Onazi, Iwobi; Iheanacho

Ha megnézzük a lehetséges nigériai kezdőt, akkor látjuk, hogy többen Angliában rúgják a bőrt. Ilyen szempontból jól ismerik egymást a játékosok, sok meglepetést egyik fél sem tud majd okozni a másiknak. Az angoloknál majd a Dier-Trippier páros szűr, nehéz lesz átjátszani őket, a Tottenhamben egész évben együtt játszanak, összeszokott páros ez. Ez a három, de ha úgy tetszik öt védős rendszer szintén azt sejteti, hogy itt a szélek is megfelelően le lesznek zárva.

Az afrikai csapat sem szokta szétszaggatni magát felkészülési meccseken, bár való igaz, hogy néha azért kiszakad a gólzsák. Ám valószínűleg nem a színtelen és szagtalan Anglia ellen. Eleve Southgate csapata nem akarja a szurkolókat, nézőket átverni, hogy felkészülési meccseken brillírozik, aztán a vb-n majd jön a Panama elleni 0-0...

Százszor leírtuk, hogy hasonló találkozóknál megsérülni sem szeretne senki, márpedig ha egy játékos nem ad bele 100%-ot, akkor ilyen szinten már nehéz túljárni a másik eszén. Alapvetően ez is egy jól hangzó párosítás, de könnyen lehet, hogy maga a meccs kevés élvezetet nyújt majd számunkra.

Címkék: sportfogadás, tipp,