Anglia - Csehország: Sterlingék is megkezdik a menetelést

2019-03-22
Anglia U19-es csapatára fogadtunk pár nappal ez előtt, akkor Gibbs-Whiteék 4-1-re nyertek. Most a felnőtt válogatottak is találkoznak, a csehek pedig aligha szeretnének hasonló arányú zakóba belefutni.

Anglia - Csehország

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a meccsen

Unibet odds: 3.20

Kezdés: péntek 20:45

 

Anglia és Csehország a Wembleyben kezdi meg a selejtező-sorozatot, mindkét együttes az A csoportba kapott besorolást. Ebben az ötösben találjuk még Montenegrót és Bulgáriát, de Koszovó is lophat majd értékes pontokat a riválisoktól.

Az ötös első két helyezettje kijut automatikusan a vb-re, nagy csoda kéne hozzá, hogy az angolok ne legyenek ott a top2-ben. Már az U19-es angol-cseh meccs kapcsán is írtunk az angol foci jelenéről, hogy a BL-ben és az EL-ben is milyen jól állnak a klubcsapatok, vagy az U20-as vb győzelemről, a legutóbbi felnőtt vb-n a válogatott szerepléséről is csak jót lehet elmondani. Csúcson az angol foci klub és válogatott szinten is. Rashfordék ott vannak a Nemzetek Ligája négyes döntőjében, szóval nem semmi, ami a szigetország focijával történik.

Csehországnak vélhetően nem ez lesz a legkönnyebb meccse, bár az tény, nagy dolog lenne pontot lopni az angoloktól a Wembleyben.

Erős csapat az angol, és ontja a tehetségeket, Jó hír angol részről, hogy bár Rashford most kidőlt, Kane teljesen felépült, és kezdeni fog. Mellette pedig Sterling, aki remek idényt fut a Citynél, és Sancho, aki a BVB-ben érik és fejlődik, az ára pedig az egekben. Kane-t nem könnyű tartani, mert fizikálisan az egyik legjobb játékos, de neki esze is van a focihoz, így rengeteg büntetőt képes kiharcolni. Sterlinget és Sanchót pedig lehetetlen tartani, gyorsak, jól cseleznek, sokszor tényleg csak felrúgni, lerántani lehet őket.

Így jutottunk el a tipphez, vagyis ahhoz, hogy lesz büntető a meccsen. Celutska és Kalas játszik elvileg a cseh védelem közepén, hát ők aligha vannak hozzászokva ilyen kaliberű támadókhoz. Egyhez sem, nehogy háromhoz. Gebre Selassie nem tartozik a lassú védők közé, de azért Jadon Sanchóval neki is meggyűlik majd a baja. Kaderabek majd Sterlinggel vívhat egy-egy elleni párharcokat, a sebesség ott sem a cseh játékosnak kedvez. Alli vagy Barkley távoli lövésekkel is próbálkozhat, amely elhalhat egy lendülő kézben, de például szögletnél, szabadrúgásnál Maguire-t is elég nehéz szabályosan tartani.

Címkék: sportfogadás, tipp,