Anglia - Bulgária: Komoly KO-ba nézhet bele Bulgária

2019-09-07
Bulgária nemzeti válogatottja nem igazán említhető egy lapon Anglia legjobbjaival. Volt idő, amikor ez igazi fifty-fifty meccs lett volna, itt most csak a különbség kérdéses.

Anglia - Bulgária

 

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a meccsen

Unibet odds: 2.65

Kezdés:  2019.09.07. 18:00

 

A vb-selejtezők folytatódnak, és Anglia legjobbjaira egy igazi 'gyógymeccs' vár. Nem mintha beteg lenne a háromoroszlános válogatott, sőt épp ellenkezőleg. Anglia úgy vezeti az A csoportot, hogy csak két meccset játszott le. Mondjuk az tuti, hogy Fortuna fogta Sterlingét kezét a sorsolásnál, hisz az angolok mellett Csehország, Bulgária, Montenegró és Koszovó található ebben az ötösben. Azt borítékolni lehetett, hogy az egyik továbbjutó Anglia, erre sehol nem adtak 1.01-nél nagyobb szorzót, talán még ennyit sem.

Neville-ék eddig két meccsen vannak túl, a cseheket otthon verték 5-0-ra, Montenegrót idegenben 5-1-re. Két meccs, 10 lőtt gól, és igazából mindkét meccsen annyira domináltak, hogy az elképesztő. Jó most az angol foci, klubszinten mindent vittek, és a válogatott is hasít.

Sterlingék 5 gólt vágtak a cseheknek, gördülékeny focit játszanak, könnyed az angolok játéka, szóval olyan simán jutnak ki ebből a csoportból, hogy arra szavak nincsenek.

Bulgária válogatottjára sincsenek szavak, vagy ha vannak, azokat nem nagyon lehet leírni. Egyszerűen pocsék, amit bemutat ez a válogatott, nagyon leépült, hol vannak már Stiochkovék, Lechkovék, vagy akár Berbatovék...Bulgária két döntetlennel nyitott, Montenegró és Koszovó ellen 1-1 pont csorgott be, aztán zakó a Csehországban, és az igazi pofon, a tőr a szurkolók szívébe, hazai pályán egy Koszovó elleni 2-3. Tény, hogy Koszovónak vannak jó játékosai, jó csapat az, de azért otthon kikapni úyg, hogy három gólt enged a csapat... Az a zakó megpecsételte a bolgárok sorsát, négy meccs után 2 pont úgy, hogy Koszovóval már nem játszanak, az egyet jelent a kieséssel.

Bulgária totálisan esélytelen a Wembleyben, még arra is, hogy egy szűk zakóval megússza. Jelenleg ebben a felállásban úgy 3-4 gól biztosan van a két csapat között.

A tippünk, hogy Anglia kiharcol legalább egy büntetőt. Középen a 9-es pozíciójában Kane, rengeteg büntetőt harcol ki a Tottenhamben és a válogatottban is. Mellette a széleken Jadon Sancho, a másik oldalon Sterling, mindkettő rendkívül gyors, jól cselező, alacsony súlypontú játékos, akiket szintén nagyon érzik, hogy kell büntetőt kiharcolni. A bolgárok egész meccsen saját kapujuk előtt azzal lesznek elfoglalva, hogy hárítsák az angol támadásokat, de szinte képtelenségnek tűnik, hogy ezt komolyabb hiba nélkül teszik majd. Sterlingék a csehek elleni hazai találkozón is harcoltak ki tizenegyest, erre most is nagyon jó esély van.

Érdekesség, hogy a meccset az a Guida vezeti, aki a 4-2-es Fradi Suduvát. Emlékezhetünk rá, hogy a meccs végén a Fradinak miért adott büntetőt. Az ominózus esetnél már a kontakt is kérdéses volt, de ha volt is, bőven a tizenhatos vonala előtt. Nem mellesleg az már a 2. tizi volt azon a találkozón, szóval az olasz nem szívbajos, és főleg nem lesz szívbajos egy ilyen meccsen, ahol tényleg gálára készül Anglia, ehhez pedig az olasz spori is hozzájárul majd egy-két tizenegyessel. Aztán megkapta a Lazio-AS Roma derbit, és ott is ítélt büntetőt Guida.

Címkék: sportfogadás, tipp,