Albánia-Izrael: Kassai Viktor vezeti a bundagyanús összecsapást

2018-09-07
Ha foci és Albánia, óhatatlanul a bundára asszociál az ember. Talán nem véletlen.

Albánia - Izrael

UEFA Nemzetek Ligája - C Liga

Online sportfogadás tipp: Izrael nyer

Unibet odds: 3.75

Kezdés: 2018.09.07. 20:45

 

Albánia bajnoki meccseire már a legnagyobb fogadóirodák sem kínálnak szorzókat, hisz amint megtennék, egyből csalnák a mérkőzéseket. Vagy, ha mégis, akkor olyan picike téteket fogadnak csak be, ami a nevetség tárgyát képezi. Viszont az albán csapatok EL és BL meccseire lehetett fogadni a nyáron, ezt pedig ki is használták. Volt itt félidő/vége fordítás, félidőben kapott négy gól, igazi klasszikus bundák, ahol a védők bójaként álltak, és csak nézték, ahogy az ellenfél gurigázik, és gólt lő. Direkt az ellenfélhez passzolt labdák, szóval sokszor még gátlástalanul is csinálták, az UEFA meg tűri, és büszkén hirdeti a FIFÁ-val, hogy mindent megtesznek a meccsek manipulálása ellen.

Az albán válogatott utolsó 8 hazai találkozójából csak egyet nyert meg, a többit elveszítette. Azt az egyet is Liechtenstein ellen, rosszmájúan még azt is lehetne mondani, azt már nem merték elcsalni.

De tegyük fel, Albánia nem bundázott, a nyolc meccsből hét zakó akkor sem néz ki jól. Mondjuk május végén a Koszovó ellen otthon benyelt 0-3 az mi??? A sima egy-gólos Koszovó-siker a  meccs előtt 6.50-es szorzóval fizetett, de Koszovó underdogként idegenben lőtt hármat, és egyet sem kapott...

Az albán srácok nem fognak kardjukba dőlni egy újabb zakó után. Ez a Nemzetek Ligája igazi bohóctalálkozó. Félreértés ne essék, biztosan lesznek csapatok, akik komolyan odateszik magukat, lesznek itt is jó meccsek, de a zöme nézhetetlen, eseménytelen mérkőzés lesz, ahol még egy-egy bundás találkozó is üde színfolttá válik majd.

 

Divat lett a 0-3

A két válogatott, az albán és az izraeli a legutóbbi vb-selejtezők során találkozott, érdekes módon az egymás elleni találkozóikat az épp idegenben pályára lépő csapat 0-3 arányban nyerte. Albánia amikor otthon fogadta Izraelt, alaposan megágyazott a zakónak, hisz a biztonság kedvéért két piros lapot is begyűjtött. Az elsőt büntető is követte, tipikus bundameccs-sajátosság, ahogy a kiállítás is. Már csak egy öngól hiányzott...

Szóval ezek után elég egyértelmű, hol az érték. Albánia válogatott és klubszinten is azt vallja, hogy nagy odds, kis ellenállás. Simán lehet itt hasonló forgatókönyv, mint a vb-selejtezőjükön, piros lap, büntető és vendég-siker.

Címkék: sportfogadás, tipp,