Alavés-Sevilla: Alejandro Hernández, -a legnagyobb kártyás

2019-09-15
Az Alavés az 5. helyről várja a Sevilla elleni hétvégi találkozót, mi pedig a korai időpont ellenére pörgős összecsapást várunk.

Alavés - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés:  2019.09.15. 14:00

 

Ebben a párosításban 11 zsinórban lejátszott tétmeccs óta nem nyert a vendégségben játszó együttes. Szóval a Sevilla felkötheti a gatyát, de az andalúzok eddig kétszer játszottak idegenben, mindkét meccsüket megnyerték. Más kérdés, hogy a Sevillát nem az idegenbeli sikerek jellemezték korábban, főleg nem kettő egymás után. Három már szinte csoda lenne.

Az Alavés kemény csapat, ami eddig lapokban nem mutatkozott meg idén, de ami késik, az nem múlik. Egész meglepő, hogy eddig a három Alavés-találkozón összesen 11 lap került felmutatásra. Ez a lapsivárság sokáig a Primerában nem tartható.

A Sevilla sem játszott még igazán paprikás mérkőzést, de ez a párosítás ígéretes lehet. Karakteres egyéniségek vannak mindkét csapat, sok olyan spíler, akik miatt fűszeres meccs lehet. Elég csak a középpályára nézni, egy jó kis Pina-Banega ütközet nem tűnik épp feszültségektől mentesnek. Banega remek játékos irányítói vénával, de nála mindig benne, hogy lemegy a redőny, és akkor csak a piros lap állítja meg. Érdekes lehet Aleix Vidal személye, aki volt Sevilla-játékos, aztán a Barcában nem eresztett gyökeret, most pedig az Alavésben építi magát újra. De a kreatív zónában is olyan emocionális spílerek játszanak, mint Nolito, aki mindig sokat szövegel, reklamálásért is kaphat lapot. Könnyű kibillenteni a komfortjából, és akkor olyan spílerekről nem is beszéltünk, mint pl. Wakaso, akinek előre oda lehet adni a lapot.

Bízunk benne, hogy a korai időpont ellenére pörgős meccs lesz, és akkor jól fogunk szórakozni, ráadásul a tippünk is jön. A meccset egyébként a tavalyi idényben legtöbb lapot kiosztó A. J. H. Hernandez vezeti, átlagban 6.94 kioszott sárga lappal meccsenként. Az kegyetlenül magas szám!

Címkék: sportfogadás, tipp,