Ajax - Tottenham: A finálé a tét

2019-05-08
Az Ajax 1-0-ra nyert Londonban, de a BL-ben igazából két-három gólos előny sem jelent sokat. A Liverpool is bizonyította, hogy 0-3-ról is fel lehet állni, a Man. United a PSG ellen két gólos hátrányból fordított, ehhez képest a Tottenham hátránya szinte már előny.

Ajax - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,90

Kezdés: 2019.05.08  21:00

 

A BL-ben az elmúlt években is volt pár óriási fordítás, és idén is akad már egy-két párharc, ahol az odavágót elveszítő együttes jutott tovább A Tottenham is ebben bízhat, na meg abban, hogy az odavágóhoz képest Son már pályára léphet.

Az a Son, akinek elgurult a gyógyszere hétvégén a B'mouth elleni bajnokin, kiállították, aztán egy csapattársát is, nem csoda, hogy egy félidőt kettős emberelőnyben játszó B'mouth nyerni tudott. A BL viszont más sorozat, ráadásul a hazai pályán összeszedett egy-gólos hátrány nem annyira sok, hogy ne lehetne ledolgozni.

A vendégeknél tehát lesz Son, mivel hétvégén még az 1. félidőben kiállították, így legalább friss maradt. Lesz Alli és Moura, valamint Eriksen, szóval egyedül Kane fog hiányozni. Az Ajaxnál minden kulcsjátékos pályára léphet, Mazraui is hadra fogható már.

A mi tippünk, hogy a meccsen minimum 10 kaput eltaláló lövést látunk. Rémísztő adat lehet, hogy az odavágón mindössze három kaput eltaláló lövése volt a két csapatnak, de ez most egy másik meccs lesz. A Tottenhamnél lesz Son, vele azért jobban néz ki a csapat. Az Ajax pedig valószínűleg tanul olyan csapatok hibájából, mint például a Barca vagy a PSG. Igazából egy gól előny szinte nem is előny, néha a kettő meg három sem. Ha az Ajax hozza azt a focit, amit tud, ha mer játszani, akkor juthat csak tovább.

A mi tippünk az, hogy a nagy tét ellenére meglehetősen nyílt lesz a találkozó, sok helyzettel, lövéssel. Főleg, ha az Amszterdam lőne egy korai gólt, akkor aztán a Hotspurnek tényleg a gázpedálra kéne lépni. Egyébként is nagyon képlékeny eredmény az az 1-0, és az Ajaxot eddig sem úgy ismertük meg, mint amelyik csapat csalja a focit, vagy őrzi szűk előnyét. Az odavágón a Tottenham otthon is csak arra játszott, hogy a kárt minimalizálja, itt már Sonnal a kezdőben más lesz a helyzet.

Aki pedig picit nagyobb oddsra vadászik, megpróbálhatja behúzni a büntetőt 3,50-ért, Brych azért elég sűrűn mutat a meszes pontra az idei kiírásban.

Címkék: sportfogadás, tipp,