Adok-kapok várható a Real Madrid hétvégi bajnokiján

2018-04-27
A Leganés az előző körben elérte a 40 pontos 'álomhatárt'. A kiesés ellen küzdő együttesek rendre ezt a célt tűzik ki maguk elé, hisz a LaLigában 40 ponttal általában már benn lehet maradni. Ez idén is így lesz, ezért a Real Madrid ellen egy 'tét nélküli' meccset játszhat a Leganés

Real Madrid - Leganés

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Sportingbet odds: 1.91

Kezdés: szombat, 18:30

 

Januárban már sikerült megveri a Real Madridot a Bernabeuban

A Leganés januárban 2-1-re nyerni tudott a Bernabeuban, és azzal a 2-1-es sikerrel tovább is jutott a Király Kupában. Ronaldo, Kroos, Modric, Carvajal, Marcelo és Varane azt a találkozót kihagyta az alapemberek közül, és könnyen lehet, hogy hétvégén még annál is tartalékosabb lesz a Madrid, amelynek a Bayern elleni BL-visszavágó a prioritás, annak mindent alárendel Zidane.

Isco és Carvalaj kisebb sérülést szedett össze, egész biztosan keddre pihennek, Nacho régóta nem bevethető. De csodaszámba menne, ha Modric, Kroos, Marcelo, Ronaldo vagy Benzema pályára lépne, de talán Lucas és Asensio is pihenőt kap. Varane és Ramos játéka szintén kérdéses, szóval Hakimi, Vallejo, T. Hernandez, Marcos Llorente, Kovacic, Dani Ceballos vagy Borja Mayoral biztosan szóhoz jut.

Persze lehet tartalékos lesz a Madrid, de ezek az imént felsorolt játékosok nem véletlenül kerültek ehhez a klubhoz. Azt is láttuk, hogy tartalékosan is képes 3-4 gólt lőni a Real, az előző idényben a 'B' csapat még szebben és eredményesebben játszott, mint az alapcsapat, az más kérdés, hogy akkor még volt Morata és James is, sőt Isco is inkább a cserék közé tartozott.

 

Sportingbet

 

Ráadásul ezek a játékosok frissebbek, hisz sokkal kevesebbet játszottak a szezonban, mint a Leganés alapemberei. Egyébként rátérve a Leganésre, a bennmaradás nagyjából 99.9 %-ban biztos. Ergo tét nélkül játszik a Leganés (is). Kupameccsen már tudott nyerni a Bernabeuban, most egész biztosan bajnokin is megpróbálja. Szymanowski sajnos régóta nem bevethető, de rajta kívül is maradtak a támadó szekcióban, akik képesek megnehezíteni Vallejóék életét hétvégén.

Amrabaték felszabadultan focizhatnak az idény hátra lévő részében

Omar Ramos, Eraso, Amrabat, El Zhar, Gabriel Pires és Beauvue képes lehet gólt/gólokat lőni, Zalduáék is besegítenek majd széleken. Légi csapásokat illetően szintén jó lehet majd a Leganés, főleg ha nem lesz sem Varane, sem Ramos, sem Ronaldo, sem Bale. Egyébként megnézve a kisebbik madridi csapat sorsolását, a hátra lévő négy mérkőzés igazi ajándék lehet. A Real Madrid, a Sociedad és a Betis mind olyan csapat, amely ellen igazi gálameccset lehet prezentálni, talán a Levante az egyetlen kivétel.

A mi tippünk, hogy a Real tartalékosan is gólokat lő otthon, akik pályára kerülnek, azok motiváltak lesznek. Van rá esély, hogy Zidane pályára küldi mondjuk Benzemát, és azt a Bale-t is, aki ha hoz még pár jó meccset, 5-10 millió Euróval többet el lehet kérni érte a nyáron. Azt pedig láttuk idén, hogy ha nincs Marcelo és Carvajal, és nincs Ramos, akkor a madrid védelme sokkal sebezhetőbb. Sőt amikor nem volt Ramos (Girona elleni meccs, vagy Juve elleni visszavágó), több gólt is kapott az ellenféltől beadások utáni fejesből. A Gironában Stuani a Juvéban Mandzukic fejelt gólokat Navasnak, ez most is könnyen előfordulhat, ha Ramos pihenőt kap. Márpedig valószínűleg kap, mert a Bayernt akkor is komolyan venné Zidane és a csapat, ha Münchenben 3-4 góllal nyer a Real.

Címkék: sportfogadás, tipp,