A szerencsejátékoké a főszerep a NAV-nál a múzeumok éjszakáján

2014-06-19
Rulettasztal, pókerterem, szerencsevadászat, nyereménysorsolás, pénzügyőr Big Band – egyebek mellett ezt kínálja a Múzeumok éjszakáján a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum, amelynek gazdája a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

  

Idén a szerencsejátékoké a főszerep a NAV-nál a Múzeumok éjszakáján, a humortól a játéktörténelmen át a szenvedélybetegségek természetéig minden szóba kerül a korabeli sorsológépek, kaszinókellékek díszletében - tájékoztatta az adóhatóság az MTI-t. 

 

A különleges éjszaka már délután elkezdődik, a múzeumba az Andrássy úton át a Pénzügyőr Zenekar zenés kíséretében juthatnak el azok, akik már útközben bekapcsolódnak a programba. A gyerekek délután 4 órától este 8-ig találnak maguknak elfoglaltságot. Később kimondottan felnőtteknek szóló előadások és játékok várják a látogatókat.

 

Mások mellett Fábry Sándor stand-up, Tari Annamária szenvedélybetegségekről szóló és Mérő László A pénz biológiája című előadása színesíti az este és az éjszaka kínálatát. A szerencsések nemcsak élményeket, hanem ajándékokat is nyerhetnek a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumban.

 

A gyerekeknek és felnőtteknek szóló programhoz, az egyes berendezések bemutatásához, a játéktörténeti előadásokhoz a Szerencsejáték Zrt. nyújtott segítséget a múzeumnak.

 

Forrás: MTI

Címkék: bulvár,