A német és a francia győzelem jól fizetett a Tippmixen

2016-06-15
Az Eb-diadalra hajtó két válogatott együtt több mint 700 milliós kifizetést generált!

 

A 23. hét második felének – a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak – Tippmix ajánlata már a Franciaországban megkezdődő labdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzéseitől volt hangos, ráadásul az eredmények alakulása miatt pazar számadatokat találhatunk a legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő toplistánkban is. A német válogatott esélyeshez méltóan legyőzte Ukrajnát, amely eredmény – és az eseményhez köthető kiegészítő fogadási lehetőségek alakulása – okán 389,58 millió forint került kifizetésre. Ettől kevéssel marad el a – Dimitri Payet 89. percben lőtt góljával - 2-1-es végeredménnyel záruló Eb-nyitómeccs, a Franciaország – Románia csata, ahol 347,83 milliós nyereményt jegyeztek a helyes tippet leadó honi sportfogadók. Lengyelország válogatottja a mérkőzést végigtámadva 1-0-s, Észak-Írország ellen jegyzett sikerrel kezdte Eb-szereplését, egyben 302,53 milliós nyereménnyel jutalmazva a benne bízókat. A horvát labdarúgó-válogatott hasonlóan domináns játékot bemutatva, szintén 1-0-s diadalt ünnepelhetett Törökországgal szemben, közel 213 millió forintos nyereményt biztosítva a jól tippelőknek. Egy harmadik 1 gólt hozó összecsapáson is a fogadók által esélyesebbnek tartott válogatott, Svájc győzött Albánia ellen, amely több mint 134 milliós kifizetéssel járt együtt.

 

Az Európa-bajnokság eddigi talán legnagyobb meglepetését az Anglia – Oroszország csoportmeccs szállította, amely találkozó azonban a legnépszerűbb fogadási eseményeket összefoglaló rangsorunk – amelynek összeállításakor a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is figyelembe vettük – élén zárt, 879 136 Tippmix-szelvényen szerepelve valamilyen formában. A Németország –Ukrajna párosítás közelített még leginkább az angol-orosz derbihez fogadói kedv tekintetében, 832 455 megkötött fogadással, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán a 797 839 tippel párosuló Lengyelország – Észak-Írország ütközetet találjuk. Top 5-ös listánkat a közel 773 000 fogadáskötést hozó Albánia – Svájc, valamint a majdnem 770 ezer szelvényen szereplő Wales – Szlovákia csoportmeccsek teszik teljessé.

 

Az Európa-bajnokság ideje alatt a legváratlanabb eredmények helyett az Eb-párharcok kapcsán felmerülő, fogadásra kínált lehetőségek érdekességeit vesszük górcső alá. A korábban már említett, 89. percben lőtt Payet-gól a Franciaország – Románia nyitómeccsen sok hazai sportfogadó ökölrázását jelentette, hiszen a végkimenetelre megkötött fogadások 82 százaléka a franciák sikerét prognosztizálta. Az Albánia – Svájc mérkőzéstől a fogadók többsége kemény, szikrázó csatát várt, amit jól mutat, hogy a „Lesz-e kiállítás?” fogadási lehetőségre tippelők 77 százaléka – helyesen – számított arra, hogy valamelyik csapat emberhátrányban fejezi be a derbit. A Wales – Szlovákia találkozón a fogadók jelentős mennyiségben, közel 55 ezer alkalommal fogadtak arra, hogy mindkét fél szerez gólt, amely a 2-1-es walesi siker fényében kifejezetten jó döntés volt. Az 1-1-es végeredményt hozó Anglia – Oroszország Eb-meccs kapcsán két érdekességre térnénk ki külön: az egyik nyilvánvalóan az, hogy a végkimenetelre beérkező fogadások közül - a korábban jelzett meglepetés miatt - csupán 15 százaléknyi tartalmazta a helyes, döntetlen végkimenetelt, a másik pedig az, hogy az első félidőtől tapogatózó jellegű focit vártak a fogadók, amit alátámaszt az a tény is, hogy a félidei döntetlenre több mint 25 ezer fogadást regisztráltak a szerverek. A németek sikerére a végkimenetelt fogadók 93 százaléka számított Ukrajna ellen, a lengyelek győzelmében Észak-Írországgal szemben pedig a végeredményre tippet leadók 85 százaléka reménykedett, teljes joggal. Horvátország gólszerzésében rengetegen bíztak a törökök elleni ütközet során, hiszen a „Törökország kapott gól nélkül tudja-e le a mérkőzést?” fogadási lehetőségre tippet leadók 94 százaléka vélekedett úgy, hogy ez nem következik be!

 

Két, kiemelt magyar érdekeltségű esemény szerepelt a hét második felének ajánlatában, az egyik a magyar férfi kézilabda-válogatott Szerbia elleni, idegenbeli világbajnoki-selejtezője, ahol egygólos, 26-25-os győzelmet jegyeztek legjobbjaink (a végkimenetelre megkötött 70 460 tippből 14 135 volt helyes, 2,15-ös nyertes oddsért). A másik, jelentős fogadói kedvvel párosuló magyar párharc a férfi kosárlabda-bajnokságunk fináléjának 4. felvonása volt, amelyet a Szolnok nyert meg az Alba Fehérvár vendégeként, ezzel lezárva a párharcot, és megvédve bajnoki címét (a találkozó győztesére tett 24 413 tippből 2 889 volt jó, 2,70-es nyereményszorzó mellett).

 

A hét legügyesebb Tippmix-fogadóival foglalkozó szegmensünk élére egy zalakomári sportfogadó, és az általa összeállított 6-os kötés kerül, merthogy 780 forinttal hazardírozva nyert 195 080 forintot, bizonyítva azt a tényt, hogy az Eb kapcsán sokszor a kiegészítő fogadási lehetőségekre is érdemes fogadni!

 • Labdarúgás Törökország – Horvátország
 • Szögletszám 9,5 Kevesebb, mint 9,5 1,90 Nyertes
 • Labdarúgás Lengyelország – Észak-Írország
 • Szögletszám 9,5 Kevesebb, mint 9,5 1,90 Nyertes
 • Labdarúgás Lengyelország – Észak-Írország
 • 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és kevesebb 3,15 Nyertes
 • Labdarúgás Németország – Ukrajna
 • 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és kevesebb 3,45 Nyertes
 • Labdarúgás Törökország – Horvátország
 • 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és kevesebb 3,75 Nyertes
 • Labdarúgás Németország - Ukrajna
 • Sárgalap-szám 4,5 Kevesebb, mint 4,5 1,70 Nyertes

 

Egy jászárokszállási Tippmix-játékos egy 3-as kötést állított össze, 500 forintos téttel játékba bocsátva azt, ráadásul rögtön két alkalommal is, és mert minden megérzése helyesnek bizonyult, szelvényenként 80 370, vagyis összességében 160 740 forintot nyert.

 • Labdarúgás Lengyelország – Észak-Írország
 • Félidő/Végeredmény Döntetlen/ Lengyelország 3,60 Nyertes
 • Labdarúgás Németország – Ukrajna Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény
 • Németország 1:0/Németország 2:0 11,75 Nyertes
 • Labdarúgás Törökország - Horvátország Gólszám (pontosan) 1 3,80 Nyertes

 

A TippmixPrón is a labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán megkötött fogadások vitték a prímet. A legkiemelkedőbbnek azon 7-es kötés bizonyult, amely az összes, eddig lezajlott Európa-bajnoki párharcot magába foglalta, hibátlan tippeket tartalmazva, és aminek köszönhetően a játékos 1 000 forintra 116 235 forintos nyereményt generált. Akadt olyan, a világháló segítségével fogadó játékos is, aki 500 forintos téttel fogadta meg 4-es kötését, és nyert 42 723 forintot, többek között annak is köszönhetően, hogy az angol – orosz derbin arra tippelt 8,25-ös nyereményszorzóért, hogy Anglia szerez vezetést, a végeredmény pedig döntetlen lesz. Egy másik netes sportfogadó is az Anglia – Oroszország párharcnak köszönhetően nyert nagy összeget, lévén 1 000 forintot kockáztatott ÉLŐ-fogadás keretében arra, hogy az oroszoktól Berezuckij gólt szerez, amely 88 000 forintos számlagyarapítást jelentett. A vasárnapi 3 összecsapással is lehetett pénzt nyerni, amelyre jó példa azon fogadó 3-as, kizárólag hendikepes fogadást tartalmazó kötése, amely 27 418 forint kifizetését eredményezte.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt