A nagycsapatok hozták a kötelezőt, és a nagy nyereményt Tippmixen!

2015-10-03
A 40. heti Tippmix-ajánlat első fele – a hétfőtől szerdáig terjedő időszak – a labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportfordulójáról szólt, legalábbis erre utalnak a legnépszerűbb eseményeket, és a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló toplisták.

 

A fogadók különösen a szerdán megrendezett BL-mecscsek eredményeinek örültek, ugyanis utóbbi rangsor minden szereplője szerdán lépett pályára, és hozta a többség által várt végkimenetelt. A Manchester United javította nyitókörös botlását, legyőzve a német Wolfsburg gárdáját, ahol a 2-1-es hazai diadal 199,18 millió forint kifizetésével járt együtt. Egy másik angol sztárcsapat, a Manchester City is javította a BL-idény kezdetén elszenvedett váratlan vereségét, simán győzve egy másik német klub, a Mönchenglabdach vendégeként, ami 168,19 millió forintos nyereményt jelentett az eseményre helyesen tippelők széles táborának. A kifizetési toplista harmadik helyén a Paris SG-t találni, lévén Zlatan Ibrahimovicék a Sahtar Doneck otthonában diadalmaskodtak, 130,61 millió forintos kifizetést generálva. A tavalyi BL-szezonban döntőig menetelő Juventus második csoportmérkőzését is győzelemmel zárta, ezúttal a Sevilla csapatát „lerendezve” 2-0-val, ami közel 130 millió forintos nyereményt biztosított a honi tippmixelőknek. A Real Madrid is megnyerte idei második BL-találkozóját, az FF Malmö otthonából távozva 3 ponttal, ami 112 millió forintnál is nagyobb nyereményt eredményezett.

 

A Manchester United és a Wolfsburg összecsapása rögtön „duplázott” is, ugyanis ezen eseményre köttetett a legtöbb fogadás – szám szerint 574 218 – a 40. hét első felében, így a legnépszerűbb eseménynek is ez a párharc bizonyult. A másik angol – német derbi, a Mönchengladbach – Manchester City BL-csata itt is a második helyet szerezte meg, 524 948 megkötött fogadással. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán pedig a későbbiekben még szóba kerülő BATE Boriszov – AS Roma mérkőzés szerepel, 515 462 alkalommal feltűnve valamilyen formában – hiszen a kiegészítő fogadási lehetőségek is beleértendőek ezen adatokba – a játékosok szelvényein. Egy másik, váratlan eredményt hozó parti, az Arsenal – Olympiakosz Bajnokok Ligája-csoportmeccs közel 500 ezer szelvény szerves részét képezte, a Barcelona – Bayer Leverkusen ütközet pedig 487 ezernél is többször késztette fogadásra a játékosokat.

 

Akadtak – a sportfogadók legnagyobb bánatára minden forduló során akadnak – olyan Bajnokok Ligája-mérkőzések is a csoportkör második fordulójában, amelyek nem a várakozásoknak megfelelő végeredménnyel zárultak. A legváratlanabb eredmények között találjuk – két fordulóból másodszor szerepelve – az Arsenal gárdáját, amely a nyitókör zágrábi bukását követően saját közönsége előtt kapott ki 3-2-re az Olympiakosz csapatától: a magas, 7,20-as nyereményszorzó ellenére csak 2,77 millió forinthoz juttatva az erre a kimenetelre tippelőket. A Roma az első forduló bravúros hazai, Barcelona elleni döntetlenje után megégett a BATE Boriszov vendégeként - a végeredmény: 3-2 a fehéroroszoknak. Az erre az eseményre megkötött 219 661 fogadásból 18 979 esetben voksoltak erre az eredményre (4,10-es szorzóért). Az Atlético Madrid pedig elszenvedte első idei vereségét a csoportkörben, hazai közönség előtt fejet hajtva a Benfica tudása előtt (eredmény: 1-2). Az erre az összecsapásra beérkezett 208 413 fogadáskötésből - 5,00-s nyereményszorzóért - 14 731 fogadószelvényen voksoltak erre a lehetőségre.

 

A magyar női röplabda-válogatott szereplését nagy figyelem kísérte az Európa-bajnokságon, így természetesen ezeket az összecsapásokat is megtaláljuk a magyar érdekeltségű események között. Legjobb röplabdás hölgyeink Németországtól papírforma-vereséget szenvedtek (1,01-es odds mellett), hogy aztán Azerbajdzsán ellen hozzák a meglepetést, és győzzenek 4 szettben, 3-1 arányban (3,95-ös nyereményszorzóért). A honi labdarúgó-bajnokság másodosztályában a Szeged nehezen, de hozta a kötelező hazai győzelmet a Soroksárral szembeni, vihar miatt most pótolt mérkőzésen (1,88-as odds mellett). A Miskolc vízilabdacsapata a hazai OB I legutóbbi fordulójában a Kaposvár otthonában győzött 8-7-re, óriási meglepetésre - ezt jelzi a 3,75-ös odds. A Csurgó férfi kézilabdacsapata Cegléden győzött 2 góllal a magyar NB I-ben, 1,40-es oddsért, a Diósgyőr jégkorongcsapata pedig a HSC Csíkszereda vendégeként aratott a várakozásoknak megfelelő győzelmet (végeredmény: 2-5, 1,19-es nyereményszorzó mellett). A hazai érdekeltségű eseményekre csak kevesen figyeltek a hét első felében, ami a nagy népszerűségnek örvendő BL-csaták árnyékában nem is csoda. 

 

A megújult Tippmix 40. hetének első három napjában is remekeltek a honi sportfogadók, erre utal a legügyesebb fogadókkal foglalkozó szekciónkban feltűnő két szelvény is. Egy kecskeméti játékos kétszer is megjátszotta ugyanazon, labdarúgáson alapuló 9-es kötését, mindegyik esetben 200 forintos tét mellett. Megérzései nem hagyták cserben, így 2x200 forintra – összesen 400 forintos tétre – nyert 2x446 676 forintot, vagyis összesen 893 352 forintot! 

 • Labdarúgás Baltika Kalinyingrád - Fakel Voronyezs 1X2 X 2.90 Nyertes
 • Labdarúgás Rosztov - Kubany Krasznodar 1X2 1 2.05 Nyertes
 • Labdarúgás Kasimpasa - Rizespor 1X2 X 3.20 Nyertes
 • Labdarúgás Frosinone - Empoli Gólszám 2,5 kevesebb 1.65 Nyertes
 • Labdarúgás Hobro - Esbjerg 1X2 X 3.10 Nyertes
 • Labdarúgás Örebro - Kalmar 1X2 1 1.75 Nyertes
 • Labdarúgás Brann Bergen - Bryne 1X2 1 1.45 Nyertes
 • Labdarúgás Ajax 2 - Oss 1X2 X 3.35 Nyertes
 • Labdarúgás Paris FC - Nancy 1X2 X 2.70 Nyertes

 

Budapesten került feladásra az a Tippmix-szelvény, amely 3-as kötést – két labdarúgó BL-találkozóra, valamint egy kézilabda BL-találkozóra fogadott a játékos – és 700 forintos tétet tartalmazott, a tökéletes tippeknek köszönhetően 594 891 forintos nyereménnyel párosult!

 • Labdarúgás FC Asztana - Galatasaray Félidő/végeredmény V/D 12.25 Nyertes
 • Labdarúgás Manchester Utd. - Wolfsburg Pontos végeredmény 2:1 7.50 Nyertes
 • Kézilabda R-N. Löwen Kronau - Kielce 1X2 X 9.25 Nyertes

 

A TippmixPrón a 40. hét első három napján is feladásra kerültek olyan fogadások, amelyekkel érdemes kicsit behatóbban is foglalkoznunk. Egyik, a világhálón fogadó játékos mindössze 100 forint kockáztatásával játszotta meg 12-es kötését - amely jégkorong -, illetőleg labdarúgó-eseményeket foglalt magába –, és mivel minden megérzése úgymond bejött, 85 259 forinttal gyarapította számláját. Egy másik Tippmixpro-játékos 10 forintos alaptétekkel – összességében 360 forinttal – fogadta meg 7/9-es kombinációban feladott, labdarúgó-eseményekre épülő szelvénysorát, amellyel 27 433 forintot nyert, méghozzá úgy, hogy a 9 végkimenetelből „csupán” 8-nak találta el a helyes eredményét.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt