A legszerencsésebb britet “nem izgatja”, hogy kétszer is nyert a lottón

2013-03-18
George Traykov most 57 millió, két éve pedig 358 millió forintnak megfelelő összeget nyert az Euromillions lottón.

 

A szerencsés lottójátékos az újságíróknak elmondta, hogy „nem annyira izgatja”, hogy kétszer is ilyen hihetetlen összeget nyert, melyről más egy egész életen át ábrándozik. A 45 éves Traykov tehát összesen 1,16 millió fontot nyert már az Euromillions lottón, azonban azt állítja, hogy az, mikor azt látta, hogy száma egyeznek a kihúzottakkal, közel sem volt olyan izgalmas érzés, mint mikor kedvenc hobbijának, az ejtőernyőzésnek hódol. 

 

Fotó: Camelot/PA 

 

Annak esélye, hogy valaki kétszer is nagy összeget nyerjen a lottón 1:438 millióhoz, azonban a nyereményről szóló csekk átvételekor az adrenalin megszállott George azt állította: „Tényleg nem voltam annyira izgatott. Semmi sem vetekszik az ejtőernyőzéssel.”

És tényleg! Annyira nem izgatta a tény, hogy ismét nyert, hogy csak a novemberi húzás után két hónappal igényelte ki a nyereményét a lottótársaságtól. Sőt, van jópár szelvénye még otthon, melyeket nem is ellenőrzött. 

 

“Mindig sokat dolgoztam, és sosem költöttem többet, mint amennyim volt, így a pénz sosem jelentett különösebb problémát számomra.” mondta a 45 éves ingatlanfejlesztő. Elmondása szerint a legjobb dolgoknak azt látja a nyereményben, hogy 13 éves lányát most magániskolába járathatja, és hogy őt is beírathatta ejtőernyős képzésre. George egyébként egyedül él egy általa „normálisnak” minősített három hálószobás házban Illford-ban, Essex-ben, és továbbra sem tervez elköltözni onnan. „Annakidején senkit sem ismertem, és nem is volt sok pénzem. Az egyetlen hely, amit megengedhettem magamnak, az Illford volt. A környék nagyon biztonságos, és kedves szomszédaim vannak.” – mesélte az elvált, bolgár származású férfi.

 
 Fotó: Camelot/PA