A holland győzelmekre érdemes volt fogadni a Tippmixen

2014-07-03
Közel 600 milliót ért az „oranje” két sikere.

 

A 26. heti Tippmix-ajánlat természetesen a Brazíliában zajló labdarúgó-világbajnokság utolsó csoportmérkőzéseiről, valamint a hétvégén kezdődött egyenes kieséses szakasz összecsapásairól szólt elsősorban. A legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő toplistánk Hollandiától volt hangos, hiszen Louis van Gaal tanítványainak az utolsó csoportkörben Chile fölött aratott győzelme – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is számolva – 222,59 millió forintos nyereményt ért, a legjobb 16 között pedig a Mexikó elleni fordításuk 362,72 millió forintot jelentett a helyesen tippelőknek. Ez így – köszönhetően Sneijder és Huntelaar kései góljainak is Mexikó ellenében – összességében közel 600 millió forintos nyereményt garantált a tippmixelőknek. Costa Rica továbbjutása a görög válogatott elleni büntetőpárbaj révén szintén sok fogadó arcára csalt mosolyt, 357,60 millió forintos nyereményt biztosítva a tökéletes tippeket leadóknak. Brazília és Chile nyolcaddöntője, és a brazilok tizenegyesekkel történő továbbjutása 276,32 millió forintos kifizetést eredményezett, Kolumbia diadala Uruguay ellen pedig 203 millió forintnál is többet ért.

 

A legnépszerűbb események Top 5-ös listáját is a világbajnokság nyolcaddöntői uralták, lévén az első négy hely mindegyikén a legjobb 8 közé jutásról dönteni hivatott összecsapásokat találunk. A Hollandia – Mexikó derbi vonzotta a legtöbb fogadói figyelmet – a kiegészítő fogadásokkal együtt – 449.407 fogadáskötéssel, amelytől alig maradt el a Costa Rica – Görögország „meglepetés-nyolcaddöntő” a maga 422.562 megkötött fogadásával. A Brazília – Chile dél-amerikai derbi a képzeletbeli dobogó legalsó fokát „csípte el” 411.429 szelvényen feltűnve, a másik dél-amerikai rangadó, a Kolumbia – Uruguay találkozó pedig szintén nem szégyenkezhet a közel 403 ezres fogadási számmal. Ecuador és Franciaország még a csoportkör utolsó fordulójában találkozott egymással, majdnem 370 ezer fogadásban megjelenve.

 

A Wimbledonban zajló füves pályás Grand Slam-tenisztorna női küzdelmeinek első kiemeltje, a viadal korábbi ötszörös bajnoknője, Serena Williams a harmadik fordulóban hiába nyerte meg az első szettet Alizé Cornet ellenében, végül kikapott és kiesett (4.428 szelvényből 260 helyes tipp, nyertes odds: 6,30), amivel a legváratlanabb eredmények között „követelt helyet” magának. A labdarúgó-világbajnokság D csoportjának utolsó fordulójában a már biztosan továbbjutott Costa Rica és a biztos kieső Anglia 0-0-s döntetlent játszott egymással, sokakat meglepve ezzel (152.740 szelvényből 24.925 hibátlan tipp így is született, 3,75-ös nyereményszorzóért). A finn labdarúgó bajnokságban a Lahti okozott elképedést, miután saját közönsége előtt kapott ki egy góllal a Kuopio PS gárdájától (46.352 szelvényből 2.238 tökéletes tipp, 4,05-ös odds mellett). A svéd másodosztályú futballbajnokságban az Östersund csapata hasonlóan járt, lévén házigazdaként 1-2 arányú „pofonba” szaladt bele az Angelholm ellen (41.205 szelvényből 2.510 nyertes tipp, 4,25-ös szorzó).

 

Ebben az időszakban a megszokottnál kevesebb magyar érdekeltségű esemény akad a sportvilágban, az elmúlt heti Tippmix-ajánlatból a wimbledoni Grand Slamtorna női küzdelmeinek első fordulójában pályára lépő, és ott Naomi Broadytól három szettben vereséget szenvedő Babos Tímea összecsapása említhető meg (7.294 szelvényből 1.058 helyes tipp, nyertes odds: 2,44).

 

A játékhét legügyesebb fogadója címet egy törökszentmiklósi tippmixelő érdemelte ki, hiszen 200 forintos téttel megjátszva egy 7-es kötést tartalmazó szelvényt 233 ezer forintot nyert, amihez ezúton is gratulálunk!

  • N. Broady - Babos T. H
  • Milano - Montepaschi Siena 5.m. V
  • Inter Turku - Vaasa PS H
  • Ausztrália - Spanyolország: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D),
  • 4 vagy több (V) gól lesz D
  • *(0-1) Hollandia - Chile H
  • Brazília - Kamerun: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D),
  • 4 vagy több (V) gól lesz V
  • Horvátország - Mexikó: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) H

 

A Tippmixprón az elmúlt hét egyik legvakmerőbb – sikeres – tippjeit hozó szelvényét az a játékos állította össze, aki 100 forintos téttel, 2-es kötésben két világbajnoki mérkőzés félidei, és rendes játékidő végi pontos eredményét is eltalálva nyert 86.250 forintot. A foci-vb összecsapásainak népszerűségét jól jelzi, hogy több nagy nyeremény is származott a brazíliai torna találkozóiból. Az egyik fogadó 7/11-es kombinációval „operálva”, 11-ből 9 végkimenetelt helyesen megjósolva nyert 81.300 forintot, 10 forintos alaptéttel (összesen 3.300 forintot kockáztatva). Akadt olyan internetes fogadó is, aki 9-es kötést játszott meg 100 forinttal, és mivel nem volt rontott tippje, 75.255 forinttal gyarapította számláját. Egy másik játékos a „Heinz” fantázianévre keresztelt fogadási típust 100 forintos alaptéttel – összesen 5.700 forinttal – megjátszva, hat kimenetelből ötöt eltalálva nyert 65.409 forintot.

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt