A férj rosszallása ellenére megvette nejének a lottót, majd hatalmasat nyertek!

2018-06-08
Az észak-karolinai férfi jó szokása szerint csak a szemeit forgatta, mikor a felesége arra kérte hétfő este, hogy vegyen a boltban egy lottószelvényt.

 

“Vegyél nekem egy Lucky For Life szelvényt” kérte a felesége Darrin Nunnery-t, mielőtt elindult a boltba. Jó férjhez méltóan, rosszallása ellenére teljesítette felesége kérését, és vitt neki egy 2 dolláros Lucky For Life szelvényt, mely az aznap esti sorsolásra volt érvényes.

 

Másnap reggel a felesége megkérdezte: “Szerencsésnek érzed magad?”. „Hogy érted, hogy szerencsésnek érzem-e magam?” kérdezte. „Hát, öt számunk stimmel a Lucky For Life-on. Ez azt jelenti, hogy 25 ezer dollárt kapunk évente!” – válaszolta a neje.

 

Nunnery a feleségével, lányával és unokájával jelentkezett a nyereményért a lottótársaságnál. „Mondtam a nejemnek, hogy többé nem forgatom a szemeimet.” – mesélte nevetve a férfi.

 

 

Nunnery még elmondta, hogy áldás ez a nyeremény, de elhalványul amellett, hogy az elmúlt négy évben sikerült felépülnie az agyi aneuryzmából. A korábban szerelőként dolgozó férfit ugyan leszázalékolták, de az orvosok szerint az is kész csoda, hogy még él. 

 

A Lucky For Life két fődíjának nyertese választhat, hogy évjáradékként veszi-e fel a nyereményt, vagy egy összegben. Nunnery az egyösszegű kifizetést választotta, így adózás előtt 390 ezer dollárt kap, melyből az adók levonása után 274.954 dollár, tehát úgy 74 millió forint marad.

 

Azt tervezik, hogy a nyereményből visszafizetik a jelzálogukat, kicsit felújítják a házat, és kifizetik a számláikat. A férfi azt mondta: „kicsit szeretnék adni azoknak az embereknek is, akiket nagyon szeretek, és valamennyit a templomomnak is.”

 

A tengerentúlon rendkívül népszerűek az ilyen, Magyarországon nem annyira ismert játékok, melyeken életjáradékszerű nyereményeket lehet nyerni. Ilyen például a theLotter online lottózójában is kapható Cash 4 Life („Kp és egy életen keresztül”) elnevezésű lottó is, mely nyertese egy életen át kapja a főnyereményt naponta vagy hetente! A játék 5+1 rendszerű, tehát öt főszámot kell kiválasztani az 1-60 számtartományból, valamint egy további Cash Ball-nak nevezett pluszszámot az 1-4 számtartományból. 

Nemzetközi lottószelvények a theLotter online lottózóban

Online kaparós sorsjegyek a Lottoland kínálatában