A Winmasters elindította megújult weboldalát!

2016-12-08
A Winmasters megújult weboldala számos újdonsággal és továbbfejlesztett szolgáltatásokkal várja a sportfogadás és kaszinójátékok kedvelőit - magyar nyelven is!

 

“Nagyon sokat és keményen dolgoztunk azon, hogy egy teljesen új és nagyon friss oldalt hozzunk létre mely a lehető legjobban fedi le ügyfeleink igényeit és elvárásait. A stratégiai döntésünknek köszönhetően az új technológiai partnerrel, az SBTech-kel való együttműködés eredményeként minden eddiginél alaposabb piaci ismeretekkel és a legfrissebb technológiai megoldásokkal rendelkezünk, ezzel is vonzóbbá téve termékeinket ügyfeleink számára. A sportfogadási termékünk teljes átalakuláson esett át, minden eddiginél több élő fogadási eseményt kínálva, míg az eddig is az egyik legszélesebb választékkal rendelkező Kaszinó termék további szolgáltatókkal egészül ki. Célunk változatlan, a lehető legjobb sportfogadási élmény biztosítása. Többet szerettek volna, meghallgattuk és létrehoztuk”, mondta Christos Protopapas, a Winmasters Értékesítési és Operatív Igazgatója’.

 

Richard Carter, a SBTech CEO-jának nyilatkozata szerint “Örömünkre szolgál, hogy a winmasters a teljes megoldásunkat alkalmazza, nagy jövőt jósolunk az együttműködésnek és biztosak vagyunk abban, hogy a winmasters sikersorozata folytatódik köszönhetően a bizonyított képességeiknek, marketing stratégiájuknak, szorgalmuknak és kitartásuknak. A winmastersszel kötött megállapodásunk tovább erősíti piaci pozícióinkat kiváltképp a szabályozott piacokon történő megjelenése által." 

 

 

A megújult Winmasters az alábbiakkal várja a játékosokat: 

Az élvonalbeli Sportofags terméket szélesebb fogadási kínálattal, 60.000 esemény havonta, valamint havi 25.000 élő esemény 

Felvehető most opció, ami lehetővé teszi a fogadások teljes felügyelet alatt tartását a fogadás elszámolása előtt. 

Gyors Fogadások, mely a különleges fogadásokra, mint például a gólok, szögletek, szabadrúgások bedobások, lapok perces vagy öt perces fogadást kínál, melyet a lejárat után azonnal elszámol. 

Marketing fogadások legfontosabb helyi eseményekhez. 

Élő Kaszinó asztalok, az Evolution Gaming jóvoltából

Rendkívül széles kaszinónkínálat a piac legjobb beszállítóitól, mint a Microgaming, a NetEnt Play’Ngo, a iSoftbet, a Quickspin és a Betsoft

Teljesen reszponzív kialakítás, a legújabb iparági standardokat is kielégítő fogadási ajánlat