A Szerencsejáték Zrt közleménye a TippmixPro-val kapcsolatos változásokról

2013-05-17
Jelenlegi jelszóval be lehet majd lépni, két egyenleg lesz, és új adatkezelői szabályzatot kell majd elfogadni.

 

 

Belépés az oldalra

 

Jelenleg is regisztrált játékosként a meglévő felhasználónévvel és jelszóval lehet majd bejelentkezni az új oldalra. Első bejelentkezéskor egy felugró ablakon szükséges néhány kiegészítő információt megadni, illetve ellenőrizhetőek a korábban megadott adatok.

 

Változások a jelenleg interneten elérhető sportfogadásokkal (Tippmix, Tippmax) kapcsolatban

 

Az interneten fogadható Tippmax termék 2013. május 13-án megszüntetésre került. A jelenlegi Tippmix egy rövid ideig továbbra is játszható lesz interneten keresztül, azonban az átmeneti időszakot követően csak a lottózói/bolti hálózaton lesz elérhető.

 

Egyenlegek, befizetés, kifizetés

 

A jelenleg is regisztrált játékosok adott regisztrációhoz tartozó egyenlege természetesen továbbra is teljes mértékben rendelkezésre áll.

Egy új befizetési rendszer (Abaqoos) is használható lesz majd a sportfogadó játékosok számára, amely egy internetes fizetési lehetőség.

Változást jelent továbbá az is, hogy az eddig megszokott belső egyenleg helyett, két különböző egyenleg áll majd rendelkezésre:

1. Tippmixpro egyenleg, amellyel sporteseményekre lehet fogadni

2. Egyéb szerencsejáték egyenleg, amellyel a Szerencsejáték Zrt. többi termékével lehet játszani a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon)

A két egyenleg között bármikor díjmentesen lehet a pénzt átvezetni.

 

Adatkezelés

 

A szolgáltatások fejlesztése szükségessé tette a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozatok módosítását. Ez az új sportfogadási oldalon is megtalálható lesz.

 

További játékok elérhetősége

 

Jelenlegi játékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Kenó, Puttó, Luxor, Totó, Góltotó) természetesen továbbra is elérhetőek változatlan formában a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon keresztül.

 

Egyéb információ

 

Amennyiben bármilyen további kérdése merül fel az internetes sportfogadással vagy a Szerencsejáték Zrt. egyéb játékaival kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségek egyikén: 

• Tel.: 06-1/201-0580, 06-1/201-0617 (minden nap 7-23 óra között az oldal indulása után)

• E-mail: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu