A Powerball lottó titokzatos másik nyertese

2012-12-01
Előző cikkünkben hírt adtunk minden idők második legnagyobb lottónyereményének egyik nyerteséről. A másikról csak annyit tudunk: fekete férfi sárga munkásruhában.

A Powerball lottó másik, Arizonai nyertes kilétét egyelőre homály fedi, és egy titokzatos esemény is kapcsolódik hozzá. A Maryland-i Upper Marlboro-ban ment be egy fekete férfi sárga építőmunkás ruhában egy benzinkúthoz. A biztonsági kamerák felvételén látszik, ahogy előhúz pár lottószelvényt, és átadja ellenőrzésre az eladónak. Miután az közölte vele, hogy az egyik szelvény telitalálatos, izgatottan ugrálni és örvendezni kezdett, majd az ott lévő vásárlóknak valamint a boltmanagernek is megmutatta a szelvényt, hogy ők is igazolják: telitalálatos szelvényt tart a a kezében. A férfi izgatottságában kirohant a benzinkútról, majd 20 másodperc múlva visszajött, hogy megvegye amiért jött: az autójába benzint vásároljon. 

 

Az eset furcsasága mindössze annyi, hogy a szelvényt Arizónában vásárolták, ami az Egyesült Államok nyugati partján fekszik, Maryland pedig több ezer kilométerre onnan, épp a másik oldalon, a keleti részen található. A benzinkút dolgozója egyébként látta, hogy tényleg arizóniai szelvényt tartott a férfi a kezében. Reméljük, az érdekes eset magyarázatára hamarosan sor kerül.

 
Az esetről szóló riportot és a biztonsági kamera felvételét is megtekintheti a Fortunaweb Facebook oldalán.