A Liverpool ismét kiütheti a West Ham Unitedet

2018-08-12
A Liverpoolnak meg kell vernie a WHU-t, ha nem akar beragadni rögtön a rajtnál. Salah-ék valószínűleg az első meccsen rögtön a gázpedálra lépnek, és tövig nyomják.

Liverpool - West Ham United

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 2.10

Kezdés: vasárnap 14:30

 

A Liverpool az előző idényt 3-3-mal nyitotta, előtte 4-3-ra verte az Arsenal együttesét a Premier League első fordulójában. A tippünk, hogy most is gólzáporos meccset látunk majd.

Erre azért is van esély, mert a West Ham kerete is átalakult, de az edző személye is más, mint az előző szezonban. Pellegrini irányítja a Kalapácsosokat, és mint új mester, valószínűleg villantani akar. A Liverpoolnál Klopp maradt, nem is lett volna ok a váltásra a BL-döntő után. Mané, Salah és Firmino maradt, így a gólok ebben a szezonban is garantáltak. Érkezett még Shaqiri, akivel aligha lett lassabb a csapat.

Ami még a gólok mellett szól, hogy a 'pool utolsó 3 meccsén egyaránt négyet vágott a WHU ellen, és ebből a háromból kétszer idegenben sikerült összehozni ezt a négy dugót.

De Pellegrini mester mellett a keret is frissült a West Hamnél, érkezett például Yarmolenko, aki Dortmundban nem váltotta meg a világot, de remek kis játékos. Ott van Chiacarito és Arnautovic, valamint Carrol, szóval vannak potens játékosok, akik képesek gólt lőni.

A tippünk valószínűleg nem meglepő, és reméljük, az eredmény sem lesz az.

Címkék: sportfogadás, tipp,