A Kindred (Unibet) az első szolgáltató, amely megfelel az EU irányelveknek

2017-03-02
A Unibet anyavállalata, a Kindred Group lett az első olyan online szerencsejáték szolgáltató, mely sikeresen teljesítette azt a fogyasztóvédelemmel és felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos a külső auditot, melyet a 2014 évi EU irányelv (2014/478/EU) írt elő.

 

A Kindred közleménye szerint a csoport elkötelezett amellett, hogy a legjobb ár-érték arányt és felhasználó élményt nyújtsa ügyfeleinek, mindezt biztonságos és tisztességes környezetben. 

 

A független auditot az az eCOGRA végezte, mely számos országban piacvezető auditáló szervezetnek számít, és kulcselemeket vizsgált a csoport működésében, az ajánlás hat alapelvére összpontosítva:

- Átlátható információ és kommunikáció a szerencsejáték természetéről

- Az üzleti kommunikációt (reklám és szponzori tevékenység) felelős és átlátható módon való kivitelezése

- A játékosok korának és személyazonosságának ellenőrzése

- Intézkedések a kiskorúak szerencsejátéka ellen, beleértve szigorú alsó korhatár betartását 

- Felelősségteljes szerencsejáték eszközök biztosítása a játék kontroll alatt tartása és a függőség megakadályozása érdekében – például befizetési limit, információk, ügyfélszolgálat és önkizárás lehetősége

- Alkalmazottak képzésének biztosítása, különösen a szerencsejáték függősséggel kapcsolatban

 

“Csoportunk folyamatosan emeli a lécet a felelős szerencsejáték és a fogyasztói bizalom tekintetében. Ennek a független auditnak a sikeres teljesítése ismét bizonyítja, hogy helyes eszközöket, technológiákat és embereket alkalmazunk ügyfeleink biztonsága érdekében.” – jelentette ki a Kindred Group CEO-ja Henrik Tjärnström. 

 
A Kindred a világ egyik legnagyobb online szerencsejáték és sportfogadási vállalata, a portfoliójában olyan brandek szerepelnek, mint a Unibet, a StanJames.com és a bingo.com.