A Fradi kézisei nem érték el a bécsi gépüket

2013-03-15
A rendkívüli időjárási viszonyok miatt Tomoriék csak holnap hajnalban érnek Oroszországba, ahol aznap délután lépnek pályára utolsó BL-csoportmeccsükön.

 

A Ferencváros női kézilabdacsapata lekéste a bécsi csatlakozást, emiatt csak szombat hajnalban ér Oroszországba, ahol aznap délután utolsó csoportmérkőzését játssza a Bajnokok Ligája középdöntőjében, a Zvezda Zvenyigorod vendégeként.

 

A fővárosi klub honlapjának beszámolója szerint 11.20-kor indult volna az együttes a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről, de a havazás és az erős szél miatt csak 12 órakor tudott felszállni a gép. A késés miatt a bécsi csatlakozást nem sikerült elérni, így a csapat az osztrák főváros repterén vár a következő járatra, amely 20.45-kor indul és hajnalban ér majd Oroszországba.

 

Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök szerint ez azt jelenti, hogy a szállást várhatóan - moszkvai idő szerint - 4-5 óra körül tudják elfoglalni, emiatt pedig edzeni sem tudnak a mérkőzés előtt.

 

Az FTC-Rail Cargo Hungariánál Zácsik, Pena és Deáki sérült, így nélkülük kellene nyerni Zvenyigorodban szombaton, hogy maradjon esély a négy közé jutásra. Az első három középdöntős forduló után még százszázalékos, ám azóta két vereséget begyűjtő zöld-fehérek abban az esetben jutnak tovább, ha a zárófordulóban több pontot szereznek az orosz csapat vendégeként, mint amennyit a Valcea otthon a Krim Ljubljana ellen, illetve ha nyernek Oroszországban, és a Valcea legalább 15 góllal bizonyul jobbnak a Ljubljanánál.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda,