A Doodle Jump beugrál a kaszinókba is

2017-08-23
Annak reményében, hogy ezzel a fiatalabb korosztályt is becsábíthatják a kaszinókba, a Gamblit Gaming a Lima Sky-jal társulva elkészíti a Doodle Jump elnevezésű, rendkívül népszerű mobiltelefonos játék valódi pénzes kaszinóverzióját.

 

A 2009-ben piacra dobott Doodle Jump több platformon is elérhető, beleértve az iOS-t, Androidot, Windows-t, Xbox 360-t és Nintendo DS-t, és mára már több mint 250 millió letöltésnél jár. Most újabb lépés következik a játék életében: 2018 elejétől már a kaszinókban is jelen lesz, a Gamblit TriStation típusú gépein és a G-Sports eSports platformján, valódi pénzes verzióban.

 

 

“A valódi pénzes játék újabb izgalmakat hoz majd a játékmenetbe, miközben a játék alapelemei ugyanazok maradnak, melyek olyan régóta a játékosok kedvencévé tette.” – nyilatkozta Matt Turetzky, a Lima Sky vezetője.

 

A Gamblit Model G játékai már több helyen is üzemelnek Las Vegas-ban, így a Planet Hollywoodban, az MGM Grand-ban, a Caesars Palace-ban, és a Venetian kaszinóban is. A Gamblit ügyességi játékait is kipróbálhatják már több kaszinó ügyfelei is, például a Harrah Resort Southern California, a Harrah Lake Tahoe Hotel and Casino valamint három Carnival Cruise hajó játékosai.

 
 
Címkék: kaszinó,