A Dárdai-csapat sikerének a Tippmixelők is örültek

2015-06-18
A 24. heti Tippmix-ajánlatban feltűnő fogadási események közül egyértelműen a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőmérkőzései „mozgatták meg” leginkább a játékosokat, ami a népszerűség és a legmagasabb kifizetések tekintetében is megmutatkozik.

 

A mögöttünk hagyott hétvége – magyar szempontból – legfontosabb összecsapása, a Stieber Zoltán bombagóljával eldöntött Finnország – Magyarország Eb-selejtező okozta a legtöbb örömöt a tippmixelőknek, ráadásul nemzeti csapatunk sportfogadói és sportszakmai alapokon vizsgálódva is hibátlanul teljesített. Egyrészről a Dárdai-csapat begyűjtötte a kontinenstornára való kijutás esélyének megtartásához elengedhetetlenül szükséges három pontot, másrészről pedig a helyesen tippelőknek 120,64 millió forintos kifizetést biztosított válogatottunk egygólos idegenbeli sikere, aminél magasabb számadatot nem találunk a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló rangsorban. Lengyelország legjobb labdarúgói egy órán keresztül csupán szenvedtek Grúziával szemben, azonban Milik gólja megtörte a jeget, és a fehér-vörösök végül magabiztosan diadalmaskodtak, 94,83 millió forintos nyereménnyel megörvendeztetve a tippmixelőket. Dánia nemzeti csapata 2-0-s sikerrel abszolválta a Szerbiával vívott kvalifikációs mérkőzést, ami a számok nyelvére lefordítva 79,29 millió forintot jelentett a tippmixelőknek. Cristiano Ronaldo zsenialitása, valamint mesterhármasa szükségeltetett Portugália válogatottjának Örményország idegenbeli, 3-2-es legyőzéséhez, ami közel 70 millió forintos nyereménnyel párosult, míg az Észak-Írország – Románia találkozó döntetlenje majdnem 63 millió forintot jelentett a hibátlanul tippelőknek.

 

A Dárdai Pál vezette magyar labdarúgó-válogatott a legnépszerűbb fogadási események toplistáján is az élen zárt, merthogy a Finnország – Magyarország selejtezőre 227 969 alkalommal kötöttek fogadást a játékosok valamilyen formában. Az Örményország – Portugália összecsapás végzett a mieink mögött, 160 453 fogadáskötéssel, a Lengyelország – Grúzia selejtező pedig a harmadikon, 145 447 szelvényen szerepelve. David Silva gólja döntötte el a Fehéroroszország – Spanyolország partit a vendég dél-európaiak javára – a mérkőzésre több mint 141 ezer alkalommal találhattunk rá a különböző tippmix-szelvényeken. A sort egy Copa America-csoportmeccs, a Brazília – Peru találkozó zárta, közel 128 ezer alkalommal késztetve fogadáskötésre a játékosokat.

 

Ha labdarúgó válogatott mérkőzések – legyen szó tétmeccsről, avagy barátságos összecsapásról –, akkor az a legtöbb esetben egyet jelent azzal, hogy a legváratlanabb eredményekkel foglalkozó szegmensben is fel-feltűnik egy-két párharc ezen derbik közül. A mieinkkel egy Eb-selejtezőcsoportban rendezett Feröer-szigetek – Görögország ütközet kívánkozik az élre, hiszen a szigetországiak 2-1-es győzelemmel zárták a 2004-es Európa-bajnokkal vívott partit, másodszor is borsot törve nevesebb riválisuk orra alá (63 554 szelvényből így is született 9 624 helyes tipp, 6,85-ös nyertes oddsért). A Copa America C csoportjának Kolumbia – Venezuela párosítása is előre kevesek által várt végeredményt hozott, hiszen James Rodriguezék rögtön egygólos vereséggel nyitották a tornát (végeredmény: 0-1, 49 980 szelvényből 1 741 jó tipp, 7,40-es nyereményszorzó mellett). Finnország legjobbjai kétszer is megégtek a legutóbbi hét során, hiszen a Dárdai-legénységtől elszenvedett selejtezős vereséget megelőzően Észtország legjobbjai is két vállra fektették a skandinávokat egy felkészülési mérkőzés keretein belül (53 083 szelvényből 1 395 hibátlan tipp, 5,05-ös oddsért). Azt követően, hogy egy héttel ezelőtt az USA labdarúgó-válogatottja gólgazdag mérkőzésen fricskázta meg Hollandiát, a tengerentúliak Németországot – és a sportfogadók többségét – is megtréfálták, 2-1-es győzelmük révén (37 017 szelvényből 3 226 tökéletes tipp, 6,85-ös szorzó).

 

Magyarország labdarúgó-válogatottja természetesen a magyar érdekeltségű események között is kiemelt helyen szerepel, hiszen a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés egygólos sikere sokaknak okozott örömöt (154 525 szelvényből 96 180 helyes tipp, nyertes odds: 2,64). 20 éven aluli labdarúgó-válogatottunk a világbajnokság nyolcaddöntőjében Szerbia hasonló korú fiataljaival találkozott, és a rendes játékidő végén kapott gól miatt 1-1-es döntetlennel zárt (39 508 szelvényből 5 957 hibátlan tipp, 3,25-ös szorzó mellett), majd egy szerencsétlen öngól révén búcsúzott a tornától. Férfi vízilabda-válogatottunk Olaszország legjobbjait verte egy góllal (végeredmény: 11-10, 16 284 szelvényből 7 499 tökéletes tipp, 1,78-as oddsért), női kézilabda-válogatottunk pedig Ausztria legjobbjait múlta felül végtelenül simán, világbajnoki-selejtezőn, a visszavágón is (-11,5-ös hendikep mellett, 17 220 szelvényből 12 151 jó tipp, 1,72-es nyereményszorzó). Női nemzeti kosárlabda-csapatunk a hazai rendezésű Európa-bajnokságon Svédország legjobbjaitól kapott ki 9 pontos különbséggel, sokak bánatára (11 265 szelvényből 3 619 nyertes tipp, 1,55-ös odds).

 

Két kosárlabda- és egy kézilabda-mérkőzés rendes játékidejének a végén elért döntetlenre érzett rá az a budapesti tippmixelő, aki 200 forintos téttel nyert 355 ezer forintot, nem mellesleg pedig a játékhét legügyesebb fogadója címet is kiérdemelte, amihez ezúton is gratulálunk!

  • Milano - Sassari 7.m. D
  • Unicaja Malaga - Barcelona 3.m. D
  • Montenegró - Szerbia D

 

A TippmixPrón a 24. hét során jegyzett nyeremények sorából újra kiemeljük azokat, amelyek valamilyen okból fakadóan igazán érdekesnek nevezhetőek. Egy játékos három női és négy férfi labdarúgó-mérkőzést játszott meg 4/7-es kombinációval, 50 forintos alaptétekkel – öszszességében 1 750 forinttal –, és úgy nyert 287 965 forintot, hogy 7 végkimenetelből „csupán” 5-öt talált el, igaz, utóbbiak között találni egy 24,00-s nyertes oddsot is! „Super Heinz” típusú játékkal is „varázsoltak” a fogadók, melyek közül azt a szelvénysort érdemes kiemelni, ahol 70 forintos alaptétek mellett – összesen 8 040 forinttal játszva – nyert egy játékos 489 276 forintot, egy hibás tippel a 7-ből. A tenisz világában jártas fogadók minden héten tudnak „csemegézni” a Tippmixpro-kínálatból: egy fogadó 20-as kötéssel játszott, 300 forintos tét mellett, tizenhat teniszeseményt is a szelvényre téve, és mivel nem akadt hibás megérzése, 61 989 forintos nyereménnyel gyarapította számláját. Az internetes sportfogadás sava-borsa sokak szerint az Élő-fogadás, hiszen a játékosoknak esélyük nyílik arra, hogy a találkozó addigi történéseiből kiindulva fogadjanak az eseményre. Ezen a héten is több fogadó érzett rá tökéletes pillanatokban az Élő-fogadáskötésre. Egyikük két kosárlabda-, és egy labdarúgó-mérkőzés végeredményét tippelte meg helyesen 3-as kötésben, 500 forintos téttel, 226 688 forintos nyereményért, míg egy másik játékos ugyanezeket a meccseket fogadta meg „Patent” játéktípussal, 500 forintos alaptéttel – összességében 3 500 forinttal –, és nyert 463 953 forintot.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt