A Bochum sikere fizetett a legjobban a Tippmixen

2015-09-04
A megújult Tippmixen továbbra sem született nagy nyeremény; összesítésben a Bochum hozta a legtöbb pénzt a játékosoknak, de a fogadási kedv mintha kicsit visszaesett volna…

 

A hétfőtől szerdáig tartó időszak legtöbb kifizetett nyereményének toplistájának élén a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság Bochum – 1860 München összecsapását találni, ahol a hazai győzelemnek köszönhetően – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is figyelembe véve – 40,65 millió forint került kifizetésre. A teniszezőkre is kiemelt figyelem jutott, a US Open férfi küzdelmeinek első fordulójában a 9-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovic könnyedén verte a brazil Joao Souzát, ami 38,54 milliós nyereményt eredményezett, a hölgyek mezőnyében pedig a címvédő Serena Williams sikere a nyitó körben Diatchenkóval szemben 30,58 millió forintos nyereménnyel párosult. Az ír labdarúgó-bajnokság rangadóján a Dundalk 2-0-s győzelmet aratott a Shamrock Rovers ellen, ami 23 millió forintnál is többet hozott a helyesen tippelőknek, a CFR Cluj pedig a román bajnokság keretein belül győzte le a Botosani csapatát, ami közel 22 millió forintot ért a jó tippet leadóknak.

 

A legnépszerűbb események között is a Bochum – 1860 München másodosztályú német bajnokit találjuk az élen, lévén – a kiegészítő fogadásokkal együtt – 204 692 fogadáskötés született ezen összecsapás kapcsán. A Lens – Le Havre francia másodosztályú bajnoki zárt a második helyen 189 530 megkötött fogadással, a Dundalk – Shamrock Rovers ír bajnoki pedig 132 949 szelvényen szerepelve éppen felfért a képzeletbeli dobogó legalsó fokára. Toplistánkat a Coventry – Southend angol harmadosztályú mérkőzés zárja több mint 120 ezer fogadáskötéssel, ami szintén parádés számadat. 

 

A legváratlanabb eredmények között a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság Lens – Le Havre mérkőzése kívánkozik az élre, hiszen a hét elejének egyik legnépszerűbb eseményének 1X2 fogadási lehetősége 150 802 szelvényen szerepelt, de a 0-4-es vendéggyőzelem 2,95-ös nyertes oddsszal társult. Az Angol Liga 1. Coventry – Southend összecsapásának 2-2-es végeredménye is sokakat meglephetett, ebben az esetben is közel háromszoros szorzó járt a helyes tippért (nyertes odds: 2,95). Az évad utolsó Grand Slam-tornájának, a US Opennek a női versenye rögtön óriási szenzációval indult, hiszen Lucie Safarova, az idei Roland Garros finalistája két játszmában kapott ki Lesia Tsurenkótól -3,00-s oddsot ért a hatodik kiemelt ilyen korai búcsújának megtippelése.

 

A magyar érdekeltségű események között az egyik legnépszerűbbnek női élteniszezőnk, Babos Tímea mérkőzése bizonyult a US Open női egyes küzdelmeinek első fordulójában: a Samantha Stosur elleni találkozóhoz kapcsolódóan a mérkőzés győztesére 11 566 fogadáskötés érkezett, ami 3,31 millió forintos kifizetéssel járt együtt az ausztrál rivális győzelméből fakadóan, 1,35-ös szorzóért. A legnépszerűbb csapatsportágaink közül – a labdarúgás mellett, természetesen – a honi kézilabda-bajnokság az egyetlen, amely már útjára indult, így ezen mérkőzéseket is előszeretettel fogadták meg a tippmixelők. A férfi bajnokságban a Szeged nyolcgólos győzelme a Gyöngyös otthonában papírforma eredménynek bizonyult, 1,03-as oddsért, ami összességében 5,1 millió forintos nyereményt jelentett a helyesen tippelőknek. A Balatonfüred is hozta az úgymond kötelezőt az Eger elleni idegenbeli bajnokin, 1,04-es oddsért, az Orosháza pedig a Komló vendégeként győzött egy góllal, 14 915 fogadáskötés mellett, 1,45-ös nyereményszorzóért. A Veszprém férfi kézisei a SEHA Ligában magabiztosan verték a Breszt Meskov csapatát, 1,02-es nyertes oddsért. A női bajnokság legutóbbi fordulójának rangadóján a Vác komoly skalpot begyűjtve győzött Érden egy kevés gólt hozó mérkőzésen, és a 6 538 fogadáskötésből igen jól járhattak a helyesen tippelők, hiszen 6,35-ös nyertes oddsszal járt együtt az esemény ezen kimenetele. 

 

A hét első három napjának ajánlatából válogatók között az egyik legügyesebb fogadónak az a siklósi tippmixelő bizonyult, aki 5 000 forintos téttel játszotta meg 4-es kötését, és könyvelhetett el 107 356 forintos nyereményt, a következő eseményekre fogadva: 

  • Labdarúgás Bochum - 1860 München
  • 1X2 Bochum 1,75 Nyertes
  • Labdarúgás Cork City - St. Patrick’s
  • 1X2 Cork City 2,10 Nyertes
  • Labdarúgás Lens - Le Havre
  • 1X2 Le Havre 2,85 Nyertes
  • Labdarúgás Plataniasz - Atromitosz Periszteri
  • 1X2 Atromitosz Periszteri 2,05 Nyertes

 

A TippmixPrón a 36. hét első három napjában is számos olyan fogadáskötést találni, amelyekkel érdemes külön is foglalkoznunk. Egy játékos egy 6-os kötést játszott meg 150 forintos téttel, és nyert 38 169 forintot, méghozzá főleg alacsonyabb osztályú angol labdarúgó-csapatok kupamérkőzéseit helyesen megtippelve. Egy másik internetes sportfogadó 2 000 forintos téttel játszotta meg azon 3-as kötését, amely a KHL jégkorong-bajnokság három mérkőzése kapcsán a végkimenetelre és az eseményen született gólok számára vonatkozóan is helyes tippet tartalmazott, így 273 780 forintos nyereménnyel járt együtt. Akadt olyan netes játékos is, aki a japán labdarúgásban való jártasságát bizonyította egy 4-es kötésben, 740 forintos tét mellett megfogadott szelvényen, amellyel tökéletes tippjeinek következtében 49 242 forintot nyert.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt