A Bayern és a Juventus a favorit a fogadóirodáknál

2012-08-23
A német labdarúgó Bundesligában rendkívül szoros Bayern München-Dortmund versenyfutást várnak a fogadóirodák, az ugyancsak a hétvégén rajtoló olasz élvonalbeli bajnokságban pedig a Juventus elsőségét jósolják.

 

A Fortunaweb.hu szerencsejáték hírportál több mint 20 fogadóiroda oddsait hasonlította össze, s ebből többek között az derült ki, hogy ha a legutóbb ezüstérmes Bayern München csapata végez a Bundesliga élén, akkor a bukmékerek a feltett pénz 1,67-1,85-szörösét fizetik vissza a fogadóknak a szezon zárását követően.

 

Az irodák szerint a bajorok végig nagy harcban lesznek az aranyért a címvédő Dortmunddal. Ezt jelzi, hogy a sárga-feketék elsőségére vonatkozó nyereményszorzó 2,2 és 3 között mozog, tehát nem sokkal magasabb a müncheniekénél.  A harmadik legesélyesebbnek a legutóbb bronzérmes Schalke együttesét tartják a bajnoki címre, a gelsenkircheniek elsőségére 13-23-szoros pénzt ígérnek. Ha a Leverkusen lesz a soron következő német bajnok, akkor a tét 26-51-szeresét adják vissza az irodák, amennyiben a VfB Stuttgart, akkor 26-71-szeresét.

 

A német Bundesliga gólkirálya a Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Mario Gomez (Bayern München), Robert Lewandowski (Dortmund) alkotta hármasból kerülhet ki – legalábbis a bukmékerek szerint.

 

Az olasz élvonalbeli bajnokság, a Serie A favoritjának egyértelműen a legutóbbi aranyérmes Juventust tartják a fogadóirodák. A Zebrák elsősége esetén 2,06-2,25-szörös pénzt fizetnek majd a pontvadászat befejezését követően. A második legesélyesebbnek a tavasszal másodikként befutó Milant, míg a harmadiknak a legutóbb csak hatodik helyen zárt Internazionalét tartják. Előbbi csapat elsőségére 3,6-4-szeres, utóbbiéra 4,2-6,5-szörös nyereményt kínálnak a bukmékerek. Utánuk a Roma és a Napoli következik a sorban, a két együttes bajnoki elsőségére az irodák többsége teljesen azonos oddsot állapított meg, amely 10 és 17 között mozog.  

 

A Serie A gólkirályi címének elhódítására a bukmékerek jelenleg ugyanakkora esélyt adnak a Napoli – Chelsea-vel is hírbe hozott – uruguayi csatárának, Edinson Cavaninak, valamint az Udinese támadójának, Antonio di Natalénak. A harmadik helyre ebben az összevetésben Diego Militót, az Internazionale argentin játékosát teszik az irodák.