A Barcelona rangadója volt a legnépszerűbb a Tippmixen

2015-09-15
Jól fizetett a fradi újpest elleni fordítása, de igazán nagy nyereményt továbbra sem tudnak bezsebelni a játékosok a megújult Tippmixen!

 

A 37. heti Tippmix-ajánlat második felének legtöbb kifizetett nyereményét taglaló toplistáján számos olyan mérkőzést találunk, ahol egyéni villanásoknak is köszönhetően zsebelhettek be komoly összegeket a jól tippelő játékosok. Egyértelműen az Atlético Madrid és a Barcelona spanyol bajnoki rangadója kívánkozik az élre, ugyanis a katalánok Neymar szabadrúgásgóljával előbb egyenlítettek, majd a csereként beálló Lionel Messi 77. percben szerzett találatával győzni tudtak, ami – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is figyelembe véve – 106,49 millió forintos nyereményt biztosított a Barca sikerében bízók számára. A Manchester United kevésbé izzadságos mérkőzésen aratott újabb győzelmet a Premier Ligában – ezúttal a Liverpool ellen nyert 3-1-re –, ami 70,80 millió forintos nyereményt jelentett az eseményre tippelők széles táborának. A hazai labdarúgó bajnokság rangadója, az Újpest és az FTC összecsapása Böde kései duplájának köszönhetően a vendég zöld-fehérek 2-1-es sikerével zárult, ami 66,45 millió forint kifizetésével járt együtt. A Real Madrid Cristiano Ronaldo parádés egyéni teljesítményével – öt gól és egy gólpassz került a portugál világklasszis neve mellé – győzött 6-0-ra az Espanyol otthonában, ami 57,27 millió forinttal gazdagította a jól tippelőket. Toplistánkat a Valencia Sporting Gijón elleni, idegenbeli sikere zárja, ugyanis Alcácer 91. percben szerzett találatával győztek a vendégek, közel 52 millió forintos kifizetést generálva.

 

A legnépszerűbb események Top 5-ös listáján egy kivétellel ugyanazokat a párharcokat találjuk, mint amelyek a kifizetési rangsor élmezőnyét uralják. Az Atlético Madrid – Barcelona összecsapás itt is az első helyen szerepel, hiszen – a kiegészítő fogadási lehetőségeket is beleszámítva – összesen 320 287 alkalommal fogadtak a tippmixelők erre a találkozóra. A Manchester United – Liverpool angol bajnoki derbi a második helyen tűnik fel ezen összevetésben, ugyanis 299 808 fogadáskötéssel járt együtt.  Magyar mérkőzés – később ebből fakadóan még szóba kerül újra – a képzeletbeli népszerűségi dobogó legalsó fokának birtokosa, ugyanis az Újpest – FTC csatára 229 063 Tippmix-szelvényen lelhettünk rá valamilyen formában. A kiütéses vendéggyőzelmet hozó Espanyol – Real Madrid spanyol bajnoki több mint 222 ezer alkalommal került fel a játékosok szelvényeire, míg az egyetlen „új szereplő” – összehasonlítva ezt a rangsort a kifizetési toplistával – a Bayern München – Augsburg német élvonalbeli bajnoki, amely közel 193 ezer fogadáskötést generált.

 

Az európai élbajnokságokban néhány, akár a bajnoki címre is – de a dobogóra feltétlenül – eséllyel pályázó csapat meglepő végkimenetellel záruló meccset játszott: ezeket a legváratlanabb eredményekkel foglalkozó szekciónkban részletezzük. A Bayer Leverkusen az újonc Darmstadt csapatát fogadta a Bundesliga 4. fordulójában, ám a hazai szurkolók és az eseményre fogadók többségének bánatára a kiscsapat 1-0-s győzelmet jegyzett. Jól járt viszont, aki a meglepetésre tett, hiszen akár tízszeres nyereményszorzónak örülhetett. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a Juventus hazai pályán csupán 1-1-es döntetlent ért el a Chievo csapatával vívott bajnokin, ami 3,95-ös nyertes oddsot eredményezett - a találkozó 1X2 fogadási lehetősége 131 205 alkalommal szerepelt a fogadók szelvényein. Az angol bajnokság címvédője továbbra is csak szenved: José Mourinho tanítványai ezúttal az Everton vendégeként szerepeltek le, és kaptak ki 3-1-re (a Chelsea mérkőzésén a 3,15-ös oddsot jelentő liverpooli győzelem 4,70 millió forintos össznyereménnyel párosult).

 

A mögöttünk hagyott hét második felének leginkább várt magyar érdekeltségű eseménye egyértelműen a honi labdarúgó-bajnokság csúcsderbije, vagyis az Újpest – FTC rangadó volt. A fővárosi ősellenségek csatáján hiába vezetett nagyon sokáig az esélytelenebbnek tartott IV. kerületi hazai gárda, Böde Dániel utolsó negyedórában jegyzett két találatával és 2-1-es sikerével a Ferencváros megőrizte makulátlan mérlegét, sok Tippmix-játékos nagy örömére (184 141 szelvényen szerepelt az esemény végkimenetelére érkezett tipp, és 55,41 millió forint került kifizetésre, 1,70-es nyertes odds mellett). A Fehérvár jégkorongcsapata sikerrel kezdte meg szereplését az osztrák bajnokságban, második meccsükön 1-0-ra nyertek az Innsbruck ellen, ami 6 369 szelvényen szerepelve 1,47 millió forint kifizetésével párosult. A férfi kézilabda Super Globe nemzetközi tornán a Veszprém a rendes játékidőben 24-24-es döntetlennel zárt a Füchse Berlinnel vívott találkozón, ami 11,00-s nyereményszorzót, valamint 3,06 millió forintos kifizetést jelentett a helyesen tippelőknek. A magyar női röplabda-válogatott az Európa Liga döntőjének első felvonásán újra túlszárnyalt minden várakozást, ugyanis a mieink 3-0-val múlták felül Törökország legjobbjait, ami a számok nyelvére lefordítva 2,65-ös szorzót, illetőleg 620 ezer forint kifizetését eredményezte. Nem volt jó hete az Újpest-szurkolóknak, hiszen a honi jégkorong-bajnokságban a lilák 5-2-es vereséget szenvedtek a MAC Budapest vendégeként, ami 9 069 fogadáskötés mellett 920 ezer forintos nyereménnyel járt együtt, 1,60-as oddsért.

 

A 37. hét második felének egyik legügyesebb fogadója azon budapesti Tippmix-játékos volt, aki dán, svéd, német, török és angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokikat fogadott meg 5-ös kötésben, s lévén nem volt rontott tippje, 4 000 forintos tétre 125 964 forintot nyert!

  • Labdarúgás FC Köbenhavn - Aalborg
  • 1X2 FC Köbenhavn 1,55 Nyertes
  • Labdarúgás Helsingborg - Göteborg
  • 1X2 Göteborg 1,70 Nyertes
  • Labdarúgás Hoffenheim - Bremen
  • 1X2 Bremen 3,40 Nyertes
  • Labdarúgás Kasimpasa - Fenerbahce
  • 1X2 Fenerbahce 1,85 Nyertes
  • Labdarúgás Sunderland - Tottenham
  • 1X2 Tottenham 1,90 Nyertes

 

A TippmixPrón a 37. hét csütörtöktől vasárnapig tartó időszakának egyik legkiemelkedőbb fogadását az a játékos jegyezte, aki a „Lucky15” elnevezésű kombinációs fogadási típus mellett tette le a voksát, 50 forintos alaptéttel – összességében 750 forinttal játszva. A négy labdarúgó-találkozó pontos végeredményét egy hibával megtippelő sportfogadó nem lehetett elégedetlen, ugyanis egy rontott tippje ellenére tétje majd százszorosát nyerte meg, egészen pontosan 74 325 forinttal gazdagodott. Akadt olyan netes fogadó is, aki 100 forintos téttel játszott meg egy labdarúgó-mérkőzéseket tartalmazó 5-ös kötést, és mivel minden megérzése tökéletesnek bizonyult, 27 998 forintos nyereménynek örülhetett. Az élő fogadás varázsát és az ezzel együtt járó remek oddsokat aknázta ki az a játékos, aki négy, éppen zajló futballmeccset játszott meg 100 forintos téttel, 4-es kötésben, és gyarapította számláját 20 552 forinttal.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt