A BL csoportkörének 1. fordulója fellendítette a Tippmix forgalmát is

2015-09-19
A 38. hét első felének – hétfőtől szerdáig terjedő időszakának – Tippmix-ajánlata természetesen tartalmazta a 2015-16-os labdarúgó Bajnokok Ligájának heti összes mérkőzését, amelyek rendkívül kedveltnek bizonyultak fogadók körében.

 

A legnépszerűbb események Top 5-ös listáján csak és kizárólag az európai klubfutball elitsorozatának párharcait találjuk, egészen szenzációs számadatokkal párosítva. A nyitó csoportforduló két slágermérkőzése még ebből a sorból is kiemelkedik: a Roma – Barcelona derbire 552 422 alkalommal kötöttek fogadást a tippmixelők – ezen számba a kiegészítő fogadási lehetőségekre kötött fogadások is beleértendőek –, a Manchester City – Juventus összecsapásra pedig 548 133 Tippmix-szelvényen lelhettünk rá. A Dinamo Zagreb – Arsenal találkozó is jelentős érdeklődést váltott ki a honi sportfogadóknál, ugyanis 502 469 fogadáskötéssel járt együtt. Az Olympiakosz és a Bayern München ütközete 497 ezernél is többször késztette fogadásra a játékosokat, a Real Madrid – Sahtar Doneck csata pedig közel 410 ezerszer került fel a Tippmixen játszók segédszelvényeire.

 

Függetlenül attól, hogy a BL messze népszerűbbnek bizonyult minden más sporteseménynél a hét első felében, a legtöbb kifizetett nyereményt taglaló ranglistánk élén egy, a múlt hétvégéről elhalasztott olasz labdarúgó-bajnokit találunk. A rossz időjárás miatt hétfőn bepótolt Sampdoria – Bologna mérkőzés 2-0-s hazai győzelmet hozott, ami 99,81 millió forint kifizetéséhez vezetett, aminél magasabb nyereményt egyetlen hét eleji esemény sem tud felmutatni. A Real Madrid a hétvégi, kiütéses bajnoki diadalt követően a BL-ben sem kegyelmezett aktuális riválisának, és a Sahtar Doneck magabiztos felülmúlása 92,12 millió forint kifizetését generálta. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán a Sevilla 3 gólos diadalát találjuk a német Borussia Mönchengladbach elleni BL-csata alkalmával, amely a helyes tippet leadóknak 79,72 millió forintot jelentett. A Roma és a Barcelona csapatai 1-1-es döntetlennel zárták rangadójukat, ami összességében 77,39 millió forintos nyereménnyel járt együtt, miközben a Bayern München hozta az úgymond „kötelezőt”, és egy remek második félidő következtében 3-0-s sikerrel távozott az Olympiakosz otthonából, ami sportfogadói számok nyelvén 73 millió forintnál is magasabb kifizetést eredményezett.

 

Nem minden európai nagycsapat tudta hozni ezt a bizonyos „kötelezőt”, így ezekkel a mérkőzésekkel a legváratlanabb eredmények között foglalkozunk. Az évad első Bajnokok Ligája csoportfordulójában a Dinamo Zagreb labdarúgói szállították messze a legnagyobb szenzációt, hiszen a horvátok 2-1-es győzelmet jegyeztek az 50 percet emberhátrányban futballozó Arsenallal szemben. (A hazai sikerre a fogadásra rendelkezésre álló időszak során még 6,10-s nyereményszorzóval is lehetett fogadni és összességében 8,10 millió forint került kifizetésre.) Egy másik angol sztárcsapat, a Manchester United is meglepő pofonba szaladt bele a BL-csoportkör nyitányán, ugyanis Louis Van Gaal tanítványai a PSV Eindhoven vendégeként maradtak alul (2-1 arányban). Az erre az összecsapásra beérkezett 257 337 fogadáskötés csupán 4,68 millió forintos kifizetéssel párosult, a 3,15-ös nyereményszorzó ellenére. A tavalyi BL-döntős Juventus sem foglalkozott a papírformával, helyzeteit kiváló százalékban értékesítve idegenben győzte le a Manchester City gárdáját (végeredmény: 1-2). Ez a találkozó 277 294 alkalommal szerepelt az alapesemény a játékosok szelvényein, ám hiába a 4,20-as nyertes szorzó, mindössze 5,81 millió forintos nyereményt generált. A Barcelona labdarúgócsapata hiába birtokolta 69 százalékban a labdát a Roma elleni összecsapás alkalmával, az átütőerő ezúttal hiányzott a katalánokból, aminek 1-1-es végeredmény lett a vége (202 110 fogadás mellett 13,03 millió forint került kifizetésre az alapesemény kapcsán, 3,85-ös nyertes oddsért).

 

Mivel igazán nagy fogadói kedvet kiváltó magyar érdekeltségű esemény nem volt a hét első felében, így rögtön a játékhét legügyesebb fogadójával folytatjuk összefoglalónkat. Ezúttal egy parádfürdői Tippmix-játékost illet meg a megtisztelő cím, hiszen a fogadó 200 forintot kockáztatva játszotta meg a labdarúgó Bajnokok Ligájára építő, 7-es kötést tartalmazó szelvényét. És bár fogadott hendikep eredményre, félidei eredményre és gólszámra is, minden tippje helyesnek bizonyult, így 297 118 forintos nyereménynek örülhetett, melyhez ezúton is gratulálunk!

 • Paris SG - FF Malmö Hendikep 0:2 Labdarúgás X 3,65 Nyertes
 • Sevilla - Mönchengladbach Hendikep 0:2 Labdarúgás 1 4,50 Nyertes
 • Real Madrid - Sahtar Doneck Hendikep 0:2 Labdarúgás 1 2,10 Nyertes
 • PSV - Manchester Utd. 1. félidő - 1X2 Labdarúgás Döntetlen 2,00 Nyertes
 • Benfica - FC Asztana Hendikep 0:2 Labdarúgás X 3,65 Nyertes
 • Galatasaray - Atl. Madrid Hendikep 1:0 Labdarúgás 2 2,95 Nyertes
 • Manchester City - Juventus Gólszám 2,5 Labdarúgás Több 2,00 Nyertes

 

A TippmixPrón a 38. hét első felében is találni számos olyan fogadáskötést, amelyről érdemes külön is értekezni. Az élre kívánkozik az a 6/10-es kombinációs fogadás, amely kapcsán egy játékos 50 forintos alaptétekkel – összességében 4 250 forintot kockáztatva – „dolgozott”, és bár volt három rontott tippje a 10-ből, így is egészen szenzációs, 598 546 forintos nyereménynek örülhetett, a következő eseményekre fogadva:

 • Olaszország - Litvánia 1X2 Kosárlabda Döntetlen 10,50 Nyertes
 • Kristianstad - Kolding 1X2 Kézilabda Döntetlen 8,25 Vesztes
 • FC Köbenhavn - Randers 1X2 Labdarúgás Döntetlen 3,25 Vesztes
 • Dinamo Zagreb - Arsenal Kétesély Labdarúgás Din. Zag. v. Döntetlen 2,44 Nyertes
 • Linköping - Djurgarden 1X2 Jégkorong Döntetlen 3,90 Nyertes
 • Sävehof - Guif 1X2 Kézilabda Sävehof 1,60 Nyertes
 • Kristianstad - Kolding 1X2 Kézilabda Kristianstad 2,80 Nyertes
 • Nyeftehimik Ny. - Sz. Novoszibirszk 1X2 Jégkorong Sz. Novoszibirszk 2,10 Vesztes
 • Nyeftehimik Ny. - Sz. Novoszibirszk 1X2 Jégkorong Döntetlen 3,75 Nyertes
 • Gent - Lyon 1X2 Labdarúgás Döntetlen 3,05 Nyertes

 

Egy másik Tippmixpro-játékos 500 forintos téttel játszotta meg 4-es kötését, és mivel az összes megérzése helyes volt, 104 132 forinttal gyarapította bankszámláját. Akadt olyan internetes sportfogadó, aki a „Lucky15” fantázianévre keresztelt kombinációs játéktípus mellett tette le voksát, és egyenként 10 forintos tétek mellett – összességében 150 forinttal játszva – nyert 35 417 forintot, méghozzá úgy, hogy a 4 megfogadott eseményből háromnak találta el az eredményét, igaz, azok mindegyike 12,25-ös nyertes oddsot, vagy annál magasabbat jelentett. 

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt