Atletico Madrid - FC Barcelona: Ez most (is) 'lapos' lesz!

2017-10-13
Az Atletico Madrid és a Barcelona meccséről már írtunk egyszer, de van annyi ebben a párosításban, hogy ismét megtegyük.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 6.5 felett

Unibet odds: 2.05

Kezdés: szombat, 20:45

 

Az Atletico-Barcelona mérkőzés két előzetest kíván. Arról már volt szó, hogy hiába a Barcelona a meccs esélyese a szorzók alapján, mi inkább az Atletico sikerére tippelünk. Most viszont a büntetőlapok szempontjából vizsgáljuk meg a meccset, hisz az unibetnél a sárga- és piros lapok számára is fogadhatunk.

A szombati mérkőzést Mateu Lahoz vezeti, aki korábban a legnagyobb kártyások egyike volt, ám mostanában nem feltétlenül szórja a lapokat, gyakran elég nagyvonalúan vezet. Reméljük, szombaton azért sűrűn mutogatja majd a sárgát és a pirosat is.

Mateu Lahoz vezette a két együttes legutóbbi meccsét is, akkor egész korrekt módon fújt, 6 sárgát osztott ki, ami egy átlag meccsen nem kevés, egy Atleti-Barca mérkőzésen viszont minimális. A két együttes utolsó 12 egymás elleni meccsén 7.83 sárga lap került kiosztásra. Nyolcszor villant a piros lap is, tehát másfél meccsenként látunk kiállítást ebben a párosításban, ha az elmúlt 12 találkozót vizsgáljuk.

Mateu Lahoz tehát hiába próbája majd lapok nélkül kordában tartani az indulatokat, nem lesz könnyű dolga. Itt van a spanyol-katalán ellentét, ami mindenképp téma, főleg a szurkolók körében. Szóval ez most sem lesz baráti meccs, illetve most főleg nem. Egyébként sem szokott a finomságokról szólni ennek a két együttesnek a találkozója, és most sem fog. Az Atleticónak ráadásul faragni kell a hat-pontos hátrányon a Barcához képest, és hol, ha nem otthon. Simán benne van ebben a párosításban, hogy a piros lap is előkerül (3.05).

Egyébként az elmúlt 12 egymás elleni meccsen csak egyszer fordult elő, hogy nem osztott ki a spori minimum hat lapot, amikor a Barca és az Atletico egymás ellen játszott.

Címkék: sportfogadás, tipp,