AS Roma - Liverpool: A visszavágó is gólzáport hozhat

2018-05-02
Salah és társai nem kegyelmeztek az AS Roma csapatának, öt gólt rámoltak be az odavágón. Igaz kettőt kaptak is, de a kiharcolt három-gólos előny azért tetemes, Naingolanék még egyszer aligha állnak fel ekkora hátrányból, mint tették a Barcelona elleni párharcban.

AS Roma - Liverpool

Online sportfogadás tipp, Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: szerda, 20:45

 

Nem maradt veszíteni valója az AS Roma csapatának. Három gólos hátrányból visszajönni igazi csoda lenne, ráadásul a Liverpool tutira tanult a Barca hibájából, és aligha fogja végigalibizni a meccset. A katalánok nem gondolták, hogy el tudják veszíteni a visszavágót 3-0-ra, ráadásul gólt sem lőnek. Klopp csapatától alibit nemigen láthatunk szerdán, úgy fog menni a 'pool, mintha egál lenne az állás.

A német mester a kezdőbe nevezi a Salah-Mané-Firmino triót, és ez már önmagában 2-3 gólt jelent mindenféle indoklás nélkül. Hazai oldalon Strootman és Perotti nem bevethető, de ez igazából sokat nem befolyásol a tippünkön, ahogy a vendég hiányzók névsora sem (Matip, Can, Ox és Gomez nem játszhat a Vörösöknél.

Az odavágón született hét gól, ami megint nem igényel komolyabb magyarázatot. A Vörösök 5-0-ig nagyon komoly focit prezentáltak, aztán picit visszább vettek, és az erő is fogyóban volt. Az AS Roma ezt megérezte, és kettőt gurított, hogy a visszavágón maradjon picike esély a továbbjutásra.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Dzekóéknak egy Barca ellen bemutatott 3-0-ás győzelem bőven elég lenne, de tényleg nagyon nehéz elképzelni, hogy a Liverpool ne lőjön gólt. Sőt inkább gólokat, mert Firmino, Salah és Mané imádja a focit, és azt láttuk, hogy ha 90 percig nem is képesek közel 100%-on pörögni, azért 65-70 percre ez a csapat, ez a folytogató letámadás minden együttes ellen képes működni. Így sikerült elvenni a Man. City veretlenségét a bajnokságban, vagy ötöt gurítani a Portónak és az AS Roma csapatának a BL egyenes kieséses szakaszában.

Ráadásul a Liverpoolon érezni, hogy ezek a srácok nagyon szeretnek focizni. A három ördögfióka elöl elképesztő, Milner reneszánszát éli, hisz gólpasszkirály lesz a sorozatban, mindenki hozzáteszi a magáét. Klopp űzi-hajtja az övéit, egy modern, totális futball ez, aminek az alapja a letámadás, és a gyors kontrák. Az odavágón összesen 35 lövési kísérlet volt, ami igencsak magas szám. A 35 lövésből  majdnem a fele, szám szerint 17 kaput is talált, és ebből a 17 kaput eltaláló lövésből született a hét gól.

Az AS Roma feladni nem fogja, Dzekóék is úgy lesznek vele, hogy ha sikerült három-gólos hátrányban megfordítani a párharc állását a Barca ellen, akkor miért ne sikerülne a Liverpool ellen is. A Liverpool pedig a Barca kárán okult, ezért sokkal agresszívebb, gólra törőbb focit mutat majd, és be is talál párszor, így az odavágóhoz hasonlóan megint belefér majd pár hazai gól is.

Címkék: sportfogadás, tipp,