AS Roma - FC Barcelona: Unalomba fulladhat Messiék meccse

2018-04-10
Az FC Barcelona múlt héten 4-1-re nyert hazai pályán az AS Roma ellen. A továbbjutás eldőlt, de a szép búcsú még összejöhet az olasz együttesnek.

AS Roma - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól alatt

Unibet odds: 1.61

Kezdés: kedd, 20:45

 

A barcelonai 4-1 után a továbbjutásra szinte semmi sansza nem maradt az olasz csapatnak. Ne ringassuk álomvilágba magunkat, ez a Barcelona nem tud annyira rosszul játszani, hogy ezt a három-gólos előnyt elszórakozza.

A mi tippünk, hogy a visszavágó a két együttes között unalomba fullad. A katalánok nem lesznek rákényszerítve, hogy további gólokat rúgjanak. Labdatartásban, a játék jegelésében pedig mindig is élen járt a Barca. Képesek úgy passzolgatni percekig, hogy AS Roma játékos hozzá sem ér a labdához. A labdabirtoklás lesz a fő cél, hisz amíg a lasztit Rakiticék járatják, addig baj nem lehet.

Aztán félő, hogy az AS Roma sem fog beleadni 100%-ot ebbe a találkozóba. A római srácok sem buták, fel tudják mérni a reális erőviszonyokat. Az olasz együttesnek a Barca jeleni most a végállomást.

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

Ami miatt pedig langyos meccsre számítunk, az főleg az előttünk álló hétvége. Az FCB szombaton fogadja a Valenciát, ami egy igencsak komoly bajnokinak tűnik. A Túria-parti társaság a 3. helyen áll, és mivel a top4-es pozíciója biztosítva van, tuti nekiugrik a Barcának.

Messiékre amúgy is nagyon komoly meccsek várnak. Ugye a BL-ben nagyjából biztos a továbbjutás, valószínűleg a Liverpool, Bayern, Real trióból kaphat ellenfelet. A Sevilla elleni Copa del Rey finálé is nagyon közel, valamint itt a Valencia elleni bajnoki, utána pedig megy a Celtához, az sem tűnik épp könnyű 90 percnek.

Az AS Roma sincs könnyű helyzetben. A Serie A-ból az első négy csapat indulhat jövőre a BL-ben. A Juve és a Napoli helye már biztos, de a Lazio-AS Roma-Inter trióból egy lecsúszik a Bajnokok Ligájáról. A BL-indulás márpedig komoly cél, hisz 80-100 millió euró is összejöhet a bevételekből. Márpedig ha a csapatnak csak az EL-indulás marad, az anyagilag és erkölcsileg sem összehasonlítható azzal, ha a Bajnokok Ligájában játszik az együttes.

Szóval Dzekóék komoly versenyben vannak a városi rivális Lazióval, és a milánói Interrel. A Lazio és az AS Roma 60-60 ponttal rendelkezik, az Inter pedig 59-el. Nagyon komoly hajrá következik a Serie A-ban is, így bár biztos fontos ez a BL-meccs, azért a hétvégi derbi ennél sokkal, de sokkal fontosabb.

Ha jobban belegondolunk, egy félig-meddig barátságos döntetlen egyik félnek sem igazán fájna. A cél valahol közös, megsérülni senkinek sem kéne, és lehetőleg minél több energiát kéne spórolni a szezon hátra lévő szakaszára.

A mi tippünk tehát nem más, mint egy kevésbé izgalmas mérkőzés, ahol a gólok száma 3.5 alatt (1.61) marad. Senkit sem akarunk riogatni, de még a 0-0 sem elképzelhetetlen.

Címkék: sportfogadás, tipp,