APOEL - Basel: Röpködhetnek a lapok

2020-02-20
Valószínűleg nem az APOEL-Basel az EL egyenes kieséses szakaszának legérdekesebb párosítása, de sportfogadás szempontjából ez is értékes összecsapás!

APOEL - Basel

UEFA Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.53

Kezdés:  2020.02.20. 21:00

 

Ha büntetőlapokra fogadunk, akkor két dolog kell a tipphez. Két csapat, amely hajlamos gyűjtögetni és kierőszakolni sárga-, valamint piros lapokat, és kell egy játékvezető, aki nem rest elővenni a lapokat, és azokkal fegyelmezni.

Itt az APOEL-Basel meccsen megvannak a potens csapatok, és itt van Grinfeld spori, aki elég vadul szórja a lapokat. Az izraeli játékvezető ráadásul elég 'jó' formában van, amolyan Mateu Lahoz stílusban vezet, és nála nem sok kell, hogy kiugrassza valaki a zsebéből a lapot. Hazai bajnokikon is szórja a lapokat, és ami nekünk fontosabb nemzetközi klubcsapatok meccsein szintén ezt a stílust képviseli.

Elég csak hozzá annyi, hogy az utolsó 14 Európa Liga és Bajnokok Ligája meccsen 8 piros lapot osztott ki. Mellette természetesen rengeteg sárga lap is előkerült.

De nem kell félteni az APOEL-t és a Baselt sem. Például a ciprusi együttes utolsó, Sevilla elleni találkozóján 7 sárga került kiosztásra, a Qarabag elleni szintén hazai meccsen 8. Szóval elég potens csapat, de a Baselt sem kell félteni. A Basel sem egy puha csapat, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy volt a Getafe elleni találkozójuk, ahol a top bajnokságok talán legkeményebb csapatát, a Getafét múlták fölül lapokban, de nem kicsit. Azon a Getafe - Basel meccsen a hazai csapat 'csak' 3 sárgát kapott, a Basel viszont nem szórakozott, egy piros lap mellett 9-szer villant a sárga lap. Akkor a Basel kezdőjéből 3 játékos úszta meg a lapot, a maradék 8 nem...

Szóval ez ilyen szempontból 'is' izgalmas meccsnek, és párharcnak tűnik. Ráadásul a Basel elég ramaty formában van, a játékosok frusztráltak . Ez a csapat, ez a klub nem szokott hozzá ahhoz, hogy öt tétmeccsből 4-et elbukjon, márpedig most ez a helyzet. Az APOEL pedig képes borsot törni a nagyobb csapatok orra alá is, simáén benne van ebben a párharcban, hogy már az odavágó paprikás lesz, és akkor Grinfeld játékvezető ismét sokszor előveheti a lapjait. Amúgy sem esik nehezére...

Címkék: sportfogadás, tipp,