94. születésnapján nyert milliókat sorsjegyen egy férfi

2017-03-29
Egy michigani férfi 300 ezer dollárt, azaz úgy 85 millió forintot nyert a születésnapi ajándékként kapott kaparós sorsjeggyel.

 

Ervin Smolinski négy Double Bonus Cashword típusú kaparós sorsjegyet kapott menyétől a 94. születésnapjára, melyek egyikével aztán 300 ezer dollárt nyert. 

 

“Minden hónapban veszek pár kaparós sorsjegyet, melyeket aztán elküldök azoknak a családtagoknak, akiknek akkor éppen születésnapjuk van.” – mesélte a hölgy a Michigan lottótársaság munkatársainak. „Ez már amolyan hagyománnyá vált, és most már mindenki kaparós sorsjegyeket és csokit küld nekem is a születésnapomra.”

 

Smolinski négy Double Bonus Cashword szelvényt kapott, és az első, melyet lekapart, azonnal nyerőnek bizonyult – ennek ellenére sikerült nyugodtnak maradnia.

 

“Sok mindent láttam már életemben, nem egykönnyen leszek ideges. Szerintem a vejem sokkal izgatottabb lett, mint én.” – mesélte az öregúr.

 

A szerencsés II. világháborús veterán múlt hét kedden vette fel nyereményét a lottótársaságnál, de a születésnapját, március 17-ét követő napokban azért aggódott, hogy elveszíti a szerencsét hozó szelvényt.

 

 

“Biztonságban akartam tudni a szelvényt, úgyhogy a pénztárcámba tettem.” – mesélte. „Kicsit ideges voltam miatta, mert sokszor fogom, és bedobom a kazánba az ott összegyűlt cetliket. Szerencsére ez nem történt meg a szelvényemmel.”

 

Smolinski úgy nyilatkozott, hogy “szerény” életét folytatja a nyeremény után is, azt mondta, a pénz nagy részét befekteti, de azért vesz egy új fészert, és egy újabb használt autót. „Egyedül az fog változni, hogy már nem kell aggódnom a pénz miatt.” – mondta. 

Online sorsjegyek a Lottolandnál

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,