940 millió egyetlen pörgetéssel

2012-07-19
Egy közép-angliai üzletember 2,6 millió fontot - több mint 940 millió forintot - nyert egyetlen pörgetéssel tegnap a Ladbrokes online kaszinójában – ez a vállalat történetének valaha volt legnagyobb egyéni nyereménye.

 

A szerencsés játékos a Microgaming Mega Moolah nevű nyerőgépén játszott tegnap a kora reggeli órákban.  Egyébként nem ez a legnagyobb nyeremény, melyet a Microgaming progresszív jackpot hálózatába kötött Mega Moolah gép valaha is fizetett. A rekord nyereményt egy bizonyos Georgios M zsebelhette be, aki egy kis vállalkozást vezet Görögországban. Ő 6,37 millió eurót (1,8 milliárd forintot) nyert a géppel a River Belle Casino-ban 2009 májusában.

 

Az Egyesült Királyságban valaha volt legnagyobb progresszív jackpot-ot egy anonim skót játékos nyerte meg idén februárban a Betfred-nél. Az 5,1 millió fontos (1,85 milliárd forintos) rekordnyereményt a Beach Life nevű nyerőgéppel pörgette ki, 1 font bedobása után.

 

A világ legnagyobb online jackpot nyereményét a Guiness World Records nyilvántartása szerint egy 20 éves norvég fiatalember tehette zsebre tavaly szeptemberben. Ő a Net Entertainment Mega Fortune gépén nyert 11,7 millió eurót (3,3 milliárd forintot) a Betsson online kaszinójában.