90 milliót nyert egy nő, míg a gépére várt a Vegasi reptéren

2021-03-10
Talán nem meglepő, hogy a szerencsejátékok fővárosában még a reptéren is számos nyerőgép található – ezek egyikének köszönheti egy épp hazautazó texasi hölgy a sorsfordító nyereményét.

 

A reptér Twitter posztja szerint a Texas állambeli Flower Moundan élő Megan H. egy Wheel of Fortune nyerőgéppel múlatta az időt a beszállásig. 

 

A közösségi csatornákon villámgyorsan terjedni kezdett a videó, ami megörökítette a hölgy reakcióját, amint meglátta a kijelzőn a 302 ezer dolláros, azaz nagyjából 90 millió forintos nyereményt. „Ebben a pillanatban nyertem 300.000 dollárt!” - kiabálta, magára vonva ezzel több, a közelben várakozó utas figyelmét. 

 

A repülőtér alkalmazottai gratuláltak Megannek, és megosztottak róla egy fotót, amint a szerencsét hozó nyerőgép mellett áll. A közösségi médiában is többen gratuláltak neki, az egyik hozzászóló megemlítette, hogy „Pár nappal ezelőtt 200 dollárt dobáltam be ebbe a gépbe, örülök, hogy én is hozzájárulhattam a nyereményhez.”

 

A McCarran Repülőtéren nem kevesebb, mint 1.400 nyerőgép található a poggyászfelvételi és egyéb területeken, azonban most a koronavírus járvány miatt csak 500 gép üzemel.

 

Címkék: kaszinó, nyerőgép,