89 éves bácsi pörgette ki a rekordjackpotot

2014-05-30
Walter Waschuk-nak volt “egy olyan érzése”, hogy csütörtök délután valami jó dolog fog történni vele, mikor bement a Vanshaw kaszinóba. És tényleg!

 

A 89 éves North Battleford-i férfi lett annak a több, mint 1,4 millió dolláros – közel 312 millió forintos -  Diamond Millions nyerőgépjackpotnak, mely új rekordot jelentett a Vanshaw Casino történetében. A kaszinó marketing managere, Lisa Vander Kooy elmondása szerint a kaszinó korábbi rekordját nyolc évvel ezelőtt állították be egy 734 ezer dolláros jackpottal.

 

“Ez volt az első alkalom, hogy játszottam ezen a gépen” újságolta az idős férfi, aki egyébként már korábban is járt ebben a kaszinóban. „Az étteremben reggeliztem, és akkor meséltek róla. Ekkor volt az, hogy valami fura érzésem támadt.”

Úgyhogy elhatározta, hogy játszik egyet a géppel, de kicsit leapadt a pénze, ezért átment egy másik géphez. Később aztán újra visszament a Diamond Millionshoz.

“Nem sokkal később nyertem, de beletelt egy kis időbe, míg rájöttem, hogy megütöttem a jackpotot” – mesélte. Állítása szerint először meg sem lepődött. „Nehéz elhinni. Mielőtt megnyernéd, sokkal jobban hiszel benne, mint mikor tényleg megnyered.”

 

A hatgyermekes férfi elmondása szerint az összegből elsősorban utazgatni fog, és ígérete szerint még visszatér a kaszinóba is.