800 forintból 640 ezret nyert egy Tippmixelő Tanakajdról

2015-02-12
Meglepő eredmények és nyeremények a hazai sportfogadás világában.

 

A 6. heti Tippmix-ajánlatban feltűnő több száz fogadási esemény között természetesen számos olyat találni, amely a sportfogadók érdeklődését az átlagosnál is jobban felkeltette. Ezek közül is kiemelkedik a legnépszerűbb események listájának első három helyezettje, kezdve a Dortmund – Augsburg német élvonalbeli labdarúgó-bajnokival, amelyre – a kiegészítő fogadások adatait is figyelembe véve – 217 005 alkalommal fogadtak a játékosok. Hasonlóan magas számadatot produkált a két spanyol gigász aktuális pályára lépéséhez köthető fogadási lehetőségek sora: a Real Madrid – Sevilla összecsapás kapcsán összességében 193 297 fogadáskötést jegyezhettek fel, míg az Athletic Bilbao – Barcelona derbi 170 411 szelvényen tűnt fel valamilyen formában. A Villarreal – Granada spanyol bajnokira is előszeretettel kötöttek fogadást a játékosok – közel 125 ezerszer tippelve ezen ütközetre –, ahogy a Manchester City – Hull City angol Premier Liga-meccs sem kerülte el a tippmixelők figyelmét, majd 110 ezerszer „késztetve” őket fogadásra. 

 

A Barcelona labdarúgócsapata a sporthírekbe rendre bekerülő – ám könnyen lehet, hogy csupán újságírók által felfújt – belső ellentétek ellenére újabb győzelmet aratott a spanyol bajnokságban, egy pontra megközelítve a tabellát vezető Real Madrid gárdáját. Nem mellesleg a Bilbao vendégeként jegyzett sikerrel – a kiegészítő fogadási lehetőséggel együtt – 169,16 millió forintos nyereményhez juttatta a tippmixelőket, amely a legtöbb kifizetett nyereményt taglaló szegmensünk aranyérmét jelentette a katalán sztárcsapat számára. A francia labdarúgó-bajnokság jelenlegi egyik legnagyobb rangadóján az éllovas Lyon és a címvédő Paris Saint-Germain 1-1-et játszottak egymással, ami 104,77 millió forint kifizetésével párosult. Heti toplistánk harmadik helyén a 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupájának utolsó mérkőzését, talán minden idők egyik leggyöngébb döntőjét találjuk, ahol Elefántcsontpart és Ghána „remije” 104,15 millió forintos kifizetést eredményezett. Top 5-ös rangsorunkat a Villarreal Granada elleni bajnoki diadala, valamint a Wolfsburg Bundesliga-sikere a Hoffenheim ellenében teszik teljessé, egyaránt több mint 93 millió forintos nyereményhez juttatva a jól tippelőket. 

 

Az utóbbi esztendőkben az is ritkaságszámba ment, ha a Bayern München labdarúgó- csapatával a legváratlanabb eredmények között találkoztunk heti összefoglalónk alkalmával, olyanra azonban nagyon régóta nem volt példa, hogy a bajor sztáralakulat egymást követő két héten is összefoglalónk ezen szegmensében „követeljen helyet” magának. Most mégis megesett mindez Josep Guardiola tanítványaival, lévén a müncheniek a tavaszi szezon nyitányán elszenvedett vereséget követően a Bundesliga következő, hétközi fordulójában sem tudtak győzni, otthon játszva 1-1-es döntetlent a Schalke együttesével (49 035 szelvényből 6 874 helyes tipp, nyertes odds: 6,35). A német élvonalban a Hoffenheim is úgymond megtréfálta a sportfogadók nagy többségét, ugyanis Szalai Ádámék a Bremen tudása előtt hajtottak fejet (végeredmény: 1-2, 77 504 szelvényből 13 622 hibátlan tipp, 4,75-ös oddsért). A holland labdarúgó-bajnokság két tavalyi dobogósa is meglepő eredményt produkált a legutóbbi fordulóban: a Twente az Excelsior elleni hazai bajnokit (eredmény: 1-3, 24 135 szelvényből 838 hibátlan tipp, 7,40-es nyereményszorzó mellett), az Ajax pedig az AZ Alkmaar elleni összecsapást bukta el (91 796 szelvényből 8 346 jó tipp, 5,05-ös odds). 

 

A Győr női kézilabdacsapata javított a Bajnokok Ligájában nemrégiben elszenvedett hazai veresége után, és ezúttal a Baia Mare vendégeként győzni tudott, méghozzá magabiztosan, 8 gólos különbséggel (46 032 szelvényből 40 991 helyes tipp, nyertes odds: 1,55), nem mellesleg pedig a legnépszerűbb magyar érdekeltségű esemény a többség várakozásának megfelelő végkimenetellel zárult. A honi férfi kézilabda-bajnokság Csurgó – Gyöngyös összecsapása döntetlennel zárult, remek, 12,50-es oddsot biztosítva a helyesen tippelőknek (15 892 szelvényből 752 nyertes tipp született), a magyar vízilabda OB I-ben pedig a Szolnok – Eger derbi végződött pontosztozkodással, amelyre azonban rengetegen számítottak (végeredmény: 10-10, 23 862 szelvényből 7 399 tökéletes tipp, 7,90-es szorzó mellett). Kiemelhető még két olyan sportesemény a mögöttünk hagyott hétről, ahol nemzetközi színtéren viaskodó magyarokra lehetett fogadni: Miklós Edit az Egyesült Államokban zajló alpesisí- világbajnokság női lesiklásában zárt a 13. helyen (15 271 szelvényből 5 184 jó tipp, 2,70-es odds), a magyar férfi jégkorong-válogatott pedig felkészülési torna keretein belül múlta felül Ukrajnát 6-5 arányban (15 569 szelvényből 5 667 hibátlan tipp, 1,75-ös nyereményszorzóért).

 

 A játékhét legügyesebb fogadójának azon tippmixelő bizonyult, aki ugyanazon szelvényét kétszer is megjátszotta 400 forintos tét mellett, és mivel a tanakajdi játékos összes megérzése helyesnek bizonyult, kétszer 320 ezer forintot, azaz összességében 640 ezer forintot nyert.

Espanyol - Valencia V

*(1-0) Ath. Bilbao - Barcelona V

Internazionale - Palermo H

Lyon - Paris SG D

Genk - Waasland Beveren H

PAOK - Olympiakosz D

Estoril - Braga V

Sporting CP - Benfica D 

 

A Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási portálján, a www.tippmixpro.hu címen elérhető oldalon a kötésben, illetőleg a kombinációs fogadási típussal megjátszott szelvények bizonyultak a legnépszerűbbnek, és ebből fakadóan a legjövedelmezőbbnek is. Egy 9/11- es kombinációban megfogadott szelvénysorral úgy nyert egy játékos 483 876 forintot, hogy hibátlannak bizonyuló tippjeit 100 forintos alaptét mellett, azaz összesen 5 500 forintot kockáztatva játszotta meg. Akadt olyan fogadó is, aki sokkal magabiztosabb volt a megjátszott események végkimenetelét illetően, legalábbis erre utal az a tény, hogy 4/7-es kombinációs fogadását 2 000 forintos alaptéttel – összességében 70 000 forinttal – játszotta meg, és ugyan volt egy rontott tippje, így is nyert 632 440 forintot. A kötésben – azon fogadási típus, ahol minden, a szelvényen szereplő sportesemény végkimenetelének helyes eltalálása szükséges a nyeremény bekövetkezéséhez – megfogadott szelvények közül kiemelhető az a 4-es kötés, ahol 16 150 forint kockáztatása mellett 495 440 forintot nyert a játékos. A Lucky31 elnevezésű fogadási típus újra népszerű volt a fogadók körében, melyek közül a legjobban azon játékos járt, aki 300 forintos alaptétre – összességében 9 300 forintos tétre – nyert 245 240 forintot, öt tökéletes tippjének köszönhetően. 

 

Forrás: Szerencsemix