66 milliót és 2,1 milliárdot is nyert egy nő a lottón pár hónap alatt

2018-10-18
Egy aucklandi nő ebben az évben már másodszorra zsebelt be egy hatalmas lottó főnyereményt.

 

A szerencsés hölgy először 333.333 dollárt (66 millió forintot) nyert a Lotto First Division elnevezésű játékon, majd most 11 millió dollárt (2,1 milliárd forintot) a Powerball lottón. Ennek esélye 1 a 147.000.000.000.000-hez!!

 

A rendszeresen lottózó hölgy egy késő éjszakai bevásárlás során vette a szerencsét hozó szelvényt. „Kellett pár új ruha, úgyhogy elhatároztam, hogy beugrom, és megveszem a heti lottószelvényemet, mielőtt elkezdem járni a boltokat.” – mesélte.

Betette a szelvényt a táskájába, és elkezdte végignézni a ruhaboltok kínálatát. Aztán szombat este, mikor megnézte a lottósorsolást, kiderült, hogy micsoda szerencséje volt ismét.

 

“A férjem mellettem szundikált, úgyhogy csendben megnéztem a szelvényemet, hogy nehogy felébresszem. Az „R” mezőnél jártam, mikor megláttam, hogy minden szám stimmel. A szívem őrülten elkezdett kalapálni, még a pulzusomat is megnéztem, hogy biztos nem álmodom-e.” – mesélte nevetve.

A sokkos állapotban lévő nő megragadta a férje vállait, és elkezdte rázni, hogy ébredjen fel. „Mikor kinyitotta a szemeit, kitört belőlem: ’Megint nyertünk!’” 

A férje később azt nyilatkozta, hogy felesége olyan izgatott volt, hogy teljes hangerővel kiabált. “Nem kellett sok hozzá, hogy az egész szomszédság egyből megtudja. Lenyugtattam, és megpróbáltam felfogni, hogy mit mond, mert nehezen volt hihető.” 

 

Persze nem tudtak elaludni, úgyhogy egész éjjel arról beszélgettek, hogy mihez fognak kezdeni a nyereménnyel. “Egész életünkben bérelt lakásban éltünk, úgyhogy miután megnyertük a Lotto First Division-t májusban, elkezdtünk házat keresni.” – nyilatkozták. „Most újradefiniálhatjuk a házzal kapcsolatos igényeinket – talán egy nagyobb birtokot veszünk, úszómedencével. Valójában egész vasárnap házakat nézegettünk.” – mesélték.

 

A férfi a feleségének tulajdonítja hihetetlen szerencséjüket. „Semmi kétség, hogy a feleségem igen szerencsés alkat – elvégre a First Divisiont sem nyeri meg minden nap az ember, hát még két hatalmas nyereményt pár hónap alatt. Csak egy szóval lehet jellemezni ezt az évet – felejthetetlen. Nehéz lesz felülmúlni!”

 
Ennél már csak az lenne hihetetlenebb, ha ők nyernék meg most pénteken a Mega Millions lottó jackpotját is, melyen minden idők második legnagyobb lottónyereményét, 970 millió dollárt (azaz mintegy 273 MILLIÁRD forintot)  sorsolják most ki.